Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Uskoro nam stiže najmoćniji multimedijalni dok na svetu! (VIDEO)

Uskoro nam stiže najmoćniji multimedijalni dok na svetu! (VIDEO)

WYX multimedijalni dok je nešto što će svaki korisnik pametnih telefona zaželeti! Na Indiegogo-u je lansiran projekat koji ima za cilj da prikupi dovoljno novca kako bi se "WYX Multimedia Dock" našao u slobodnoj prodaji!

Mnogo njih svoj pametni telefon koriste za sve, a zašto ne bi kada su danas pametni telefoni moćniji od pojedinih računara. Uz odgovarajuću opremu telefon se može konvertovati u računar. Recimo uz pomoć USB OTG kabla možete povezati miša i tastaturu, a uz pomoć MHL adaptera možete povezati telefon za monitorom ili TV-om i na kraju pomoću 3.5 mm audio izlaza možete nakačiti zvučnike koji će reproduktovati zvuk sa telefona. Tehnički itekako možete izvesti to da vaš telefon pretvorite u kućni računar ali zamislite koje su to komplikacije oko kablova oko adaptera i ostalo, jednostavno nije to dovoljno funkcionalno a i ne izgleda lepo. Kako bi sve to rešilo jedan tim je startovao projekat koji podrazumeva WYX multimedijalni dok koji sadrži gomilu korisnih funkcija i mogućnosti.

Šta je OTG kabal i kako ga koristiti?

U pitanju je najmoćniji multimedijalni dok ikada, namenjen za sve vrste telefona. WYX se slobodno može nazvati “pametnim” dokom jer su njegove mogućnosti beskrajne. Naime, WYX može poslužiti kao eksterna baterija za punjnje više uređaja odjednom.



Obzirom da u sebi ima dve Samsung-ove baterije koje su kapaciteta 5200 mAH, jednim klikom na taster moći ćete bez problema napuniti bilo koji telefon ili tablet. Super je to što ovaj dok ima prilagodljivo ležište sa misroUSB konektorom koji vam omogućava povezivanje sa telefonom bilo koje veličine i u bilo kom položaju, pa iako telefon ima masku na sebi. WYX vam može poslužiti kao OTG hub i tako pomoću dva USB porta koje poseduje možete konektovati miša i tastaturu. Dok koristite miša i tastaturu, pomoću HDMI izlaza telefon možete povezati sa svojim televizorom i na taj način telefon i dok pretvoriti u mali računarčić.

Bukvalno sve možete obavljati preko ovog doka, gledati filmove, slike, svoje video zapise, čak možete povezati i džojstik i igrati igrice. Kako ne biste ometali druge dok se zabavljate ili gledate film bez problema možete povezati svoje slušalice putem 3.5mm izlaza koji dok poseduje.

Svako ko je mogućnosti nek pomogne ovom timu da prikupi novac tako što će donirati određenu sumu novca na ovom LINKU. Takođe na priloženom LINKU možete pročitati nešto više o WYX doku.