Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

iPhone ponuda konačno u VIP-u! (VIDEO)

iPhone ponuda konačno u VIP-u! (VIDEO)

Deda mraz je rešio da obiđe korisnike VIP-a! Pročitajte šta im je doneo!

Od danas svi postojeći i novi korisnici imaju mogućnost da sklope ili produže ugovor uz najnoviji iPhone 6. Konačno imamo priliku da uporedimo neke pakete svih operatera na teritoriji Srbije koji idu uz iPhone. Mi smo već pravili upoređivanje za Telenor i MTS a sada polako počinjemo da dodajemo VIP. Za sada VIP nudi samo iPhone 6 u 16 i 64 GB verzijama. Vremenom kada VIP doda ostale verzije, mi ćemo ih dodavati na našu “magnetnu rezonancu” tj tabelu!

iPhone 6 16GB



iPhone 6 64GB

Ako stignete da se odlučite pre 10 januara koji ćete paket i iPhone uzeti, onda ćete ugrabiti praznične popuste na pretplatu i telefon od 15% i 20% koji traju prvih 12 meseci od 24, koliko traje ugovor. Super je to što možete da birate koji ćete od ova dva dobijena popusta primeniti za doplatu telefona, a koji za pretplatu. Takođe VIP je pojedinim korisnicima obezbedio plaćanje telefona na 12 rata bez kamate, naravno uz određene tarife odnosno pakete.

Korisnik koji, na primer, odabere popust od 20% na mesečnu pretplatu u tarifi Smart 3000 i 15% na iPhone 6 od 16 GB će narednih godinu dana mesečno plaćati pretplatu od 3.192 dinara, umesto 3.990 dinara, i ratu za telefon od 4.250 dinara umesto 5.000 dinara.

Oni koji se, u istoj tarifi odluče za varijantu iPhone-a 6 od 64 GB, plaćaće mesečnu ratu za telefon od 5.525 dinara, umesto 6.500 dinara, narednih godinu dana, takođe uz mesečnu pretplatu od 3.192 dinara.

Direktor VIP mobile kompanije se zahvalio svim korisnicima VIP-a, i onim koji upravo to trebaju postati, na strpljenju i razumevanju. Povodom toga najavio je odličnu korisničku podršku:

,,Unapređena Vip mreža je u potpunosti spremna da kvalitetno podrži ovaj uređaj i sve inovativne servise kojima raspolaže.Naši savetnici prodaje su obučeni da ukažu na sve prednosti iPhone-a, a spremili smo i posebna video uputstva za korišćenje uređaja namenjena kako početnicima tako i naprednim korisnicima.’’



A već dva video klipa su u etru i možete ih pogledati ovde:

iPhone 6 – aktivacija i podešavanja internet i MMS usluge

iPhone 6 - kreiranje Apple ID i organizacija aplikacija

Nešto više o svemu potražite na www.vipmobile.rs, 060/1234 i Vip centrima širom Srbije.