Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Vivo X20 Plus UD sa čitačem otsika prstiju ispod ekrana! [Cena - Karakteristike]

Vivo X20 Plus UD sa čitačem otsika prstiju ispod ekrana! [Cena - Karakteristike]

Sada znamo kako se zove, koje su mu karakteristike, kao i cena prvog telefona koji dilazi sa čitačem otiska prstiju koji je smešten ispod ekrana.

Vivo kompanija je početkom ove godine, na CES konferenciji, predstavila prvi telefon sa čitačem otiska prstiju ispod ekrana. Tada nismo imali informacije o tome kako će se zvati taj telefon, niti koje će njegove karakteristike biti.

 



No, sada znamo nešto više o njemu budući da je kompanija tiho pustila telefon u prodaju, bez saopštenja za medije.

Dakle, model telefona je Vivo X20 Plus UD, a neke osnovne karakteristike su mu sledeće:

- FullHD+ ekran dijagonale 6.43 inča, sa formatom slike 18:9.

- Snapdragon 660 čipset

- 4 GB RAM i 128 GB priširive interne memorije

- Prednja selfie kamere rezolucije 12 MPx sa LED blicem



- Dve zadnje kamere od kojih je glavna rezolucije 12 MPx, a sekundarna 5 MPx. Otvor bledne glavne kamere je f/1.8.

- Baterija kapaciteta 3.905 mAh.

Kao što vidimo, karakteristike su vrlo zanimljive! Imamo ogromnu bateriju, fin čipset, prilično veliki prostor za skladištenje podataka i kamere čije karakteristike obećavaju dobre fotografije. Ipak, najveći momenat prodaje kod Vivo X20 Plus UD telefona je upravo taj novi čitač otiska prstiju koji je smešten ispod ekrana telefona.

>> Stigao je prvi telefon sa čitačem otiska prstiju ispod ekrana! (VIDEO) <<



Za one koji ne znaju, ovo je prvi telefon sa Synaptic čitačem otuska prstiju modela ID FS9500. Ovo je prvi čitač otiska prstiju koji može da se smesti ispod ekrana telefona, a da pritom ne bude vidljiv i da je potpuno funkcionalan. Jedina kvaka kod ovog čitača je što se može implementirati samo ispod OLED ekrana, ne kod LCD tip ekrana

Cena Vivo X20 Plus UD telefona će biti 565$ što je sasvim korektno za prionira koji donosi uzbudljiv komad nove tehnologije. U startu će biti dostupan samo u Kini. Verujemo da će se to brzo promeniti i da će Vivo X20 Plus UD biti dostupan na svim ostalim tržištima.