Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Vivo X23 je novi telefon kompanije koji će se uskoro naći u prodaji!

Vivo X23 je novi telefon kompanije koji će se uskoro naći u prodaji!

Vivo ne čeka dugo kako bi potencijalnim kupcima predstavio neka nova rešenja tj. nove modele telefona! Uskoro nam stiže i Vivo X23 telefon sa daleko manjim notch-om!

Nakon samo pet meseci, od kako je lansiran čuveni Vivo X21, kompanija već ima novi uređaj koji treba da lansira pod nazivom Vivo X23! Doduše, on se još ne može isporučiti kupcima, ali je zato moguće rezervisati ga na zvaničnom sajtu Vivo kompanije.

 



Ono što je bitno je to što možemo da saznamo barem neke zvanične infromacije o kakvom se uređaju radi. Dakle, bez nagađanja… Kao što prema fotografijama možemo da primetimo, prva značajna izmena se odnosi na sam zarez ekrana (eng. notch). Taj zarez je sada daleko, daleko manji. On okružuje samo prednju, selfie kameru i ništa više.

Ovaj zarez je trenutno poznat kao “waterdrop notch” i za razliku od onih standardnih koji u velikoj meri zauzimaju gornju stranu ekrana, oni se nekako i mogu uklopiti u futurističan dizajn jednog pametnog telefona. Shodno tome, bravo za potez Vivo kompanije!

Ako pogledamo prednju stranu Vivo X23 telefona zaključićemo da se radi o dizajnu koji podrazumeva ekran koji se prostire do svih rubova kućišta. Jedino je taj prostor između i ekrana i donjeg ruba telefona malo, ali malo veći, ništa spektakularno.

Na poleđini telefona borave dve zadnje kamere za koje nemamo informacije o karakteristikama. Barem za sada. Budući da nemamo čitač na poleđini telefona, pretpostavljamo da će se on naći ispod ekrana. A što se tiče ostalih karakteristika telefona, možemo samo da vam prenesemo nezvanične informacije do kojih smo mi došli.

Naime, Vivio X23 uređaj bi trebalo da pokreće Snapdragon 670 ili 710 čipset uz 8 GB RAM-a. Ekran bi trebalo da bude AMLOED tipa i da ima dijagonalu od 6.4 inča. Naravno, USB tip C konektor bi trebalo da se nađe na Vivo X23 modelu.