Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Windows 10 za telefone izgleda ovako! (VIDEO)

Windows 10 za telefone izgleda ovako! (VIDEO)

Želite da znate kako će izgledati Windows 10 za telefone? Nemojte više čitati informacije iz druge ruke jer je Microsoft objavio video gde je Joe Belfior predstavio Windows 10 TP!

Windows 10 TP danas testira preko 2 miliona ljudi! Za sada je mnogo dobro prošao i dobio veoma lepe komentare, pa čak i od onih koji su se razočarali u Windows 8. Obzirom da je Microsoft napravio pravu stvar vrativši Start Menu, mnogi su se ponovo okrenuli prema tom operativnom sistemu. Sada baš dosta ljudi posvećuje pažnju svakoj glasini koja se pojavi vezana za novi Windows 10.

Mi smo pisali detaljno o novom Windows 10 operativnom sistemu gde smo nagovestili koje su to promene koje će nas definitivno zateći na šta se to Microsoft fokusirao. OVDE možete pogledati nešto detaljnije, ako ste već pročitali to onda znate da su najavili da će Windows 10 će biti univerzalna platforma koja će sinhronizovano tj. na istom principu raditi kako na desktop i laptop uređajima tako i na tabletima i telefonima.



Poslednjih mesec dana mnogo tekstova je ugledalo svetlost dana tvrdeći da sadrže fotografije probni Windows 10 operativni sistem za mobilne telefone. Čitaoci su se svačega načitali da su potpuno i zaboravili na činjenicu da će prvu konkretnu informaciju dobiti direktno sa Microsoft-ovog sajta.

Joe Belfiore je upravo predstavio dugo očekivani Windows 10 za telefone u video klipu koji se pojavio na Microsoft-om sajtu. Nećemo vas puno zamarati šta je to novo i da li je dobro ili ne jer tu je video koji će odgovoriti na sve vaše dileme i pitanja.