Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

YouTube je lansirao novu funkciju koja se naziva “Deljenje”! (VIDEO)

YouTube je lansirao novu funkciju koja se naziva “Deljenje”! (VIDEO)

YouTube je lansirao još jednu novu funkciju koja će svim nalozima omogućiti međusobno ćaskanje i deljenje YouTube sadržaja.

YouTube se poslednjih godinu dana polako, ali sigurno menja i unapređuje.

 



Ako se sećate, pisali smo vam o tome kako je komapnija lansirala uživo emitovanje putem pametnih telefona, na nivou cele planete. Tada su lansirali i "Super Chat” opciju koja YouTube-erima omogućava da dodatno zarate odgovarajući na sponzorisane komentare gledalaca.

>> YouTube lansirao mobilni "Livestram" i SuperChat opcije! <<

Nešto pre “Super Chat i Live Stream” opcija, YouTube je lansirao i YouTubeGO aplikaciju za manje razvijena tržišta koja ne poseduju brz internet.

>> YouTube GO je dostupan za preuzimanje! Gledajte video snimke i bez interneta… <<

Međutim, ovih dana je, nakon premijere u Kanadi, funkcija “Deljenje” postala dostupna za sve korisnike YouTube platforme širom planete! Nova funkcija podrazumeva poseban isečak tj. kategoriju koja je smeštena među ostalim kategorijama na samom dnu početne stranice YouTube aplikcije.




Funkcije “Deljenje” je zamišljena tako da posluži za razmenjivanje videa u okviru same aplikacije. Pa tako, kada želite da nekom pošaljete video koji vam je zanimljiv, dovoljno je dodirnuti na “Deljenje” isečak i odabrati osobu tj. kontakt.


Kontakti se mogu dodavati na razne načine, uključujući dodavanje iz samog imenika. Jednom kada se povežete sa ostalim YouTube korisnicima, bićete u mogućnosti da komunicirate jedni sa drugima direktno iz YouTube aplikacije.



Što se nas tiče, ovo nam itekako liči na pokušaj Google kompanije da od YouTube-a napravi novu, ali bolje prihvaćenu Google Plus mrežu. Živi bili pa videli… Do tada, uživajmo u novoj, po našem mišljenju, veoma korisnoj funkciji. Ukoliko želite da se povežete sa nama, kliknite na ovaj LINK.