Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Znamo mnogo toga o OnePlus 2 telefonu i sve je to potvrđeno! Evo kako izgleda ta mašina i još po nešto...

Znamo mnogo toga o OnePlus 2 telefonu i sve je to potvrđeno! Evo kako izgleda ta mašina i još po nešto...

Ovo je sve što znamo o nadolazećem OnePlus 2 telefonu i sve je zvanično! Dakle, nisu u pitanju glasine.

Kineski proizvođač telefona je napravio ogroman uspeh prošle godine sa svojim OnePlus One telefonom koji je pre svega koštao samo 299 dolara, a nudio neverovatnu specifikaciju. Kompanija se nada da će svoj prošlogodišnji uspeh biti nastavljen sa OnePlus 2 telefonom koji tek treba biti predstavljen krajem ovog meseca. Ipak, možda nećemo morati da čekamo mnogo kako bismo saznali kako OnePlus 2 izgleda.

Prvo smo videli kako izgledaju fotografije načinjene putem nadolazećeg OnePlus 2 telefona. To nam je omogućio YouTube-er MKBHD i dodavši to da je kamera 13 MPx sa laserskim autofokusom. Nešto više o svemu tome pročitajte na priloženom linku:



>> Ovo su fotografije načinjenje OnePlus 2 telefonon koji tek treba biti predstavljen! (VIDEO) <<

Zatim smo spazili da će OnePlus 2 telefon podržavati DualSIM standard koji podrzumeva pripravnost obe SIM kartice. CEO OnePlus kompanije, Liu Zuohu je to potvrdio putem weibo.com.

Već sada, zahvaljujući TENNA, pošto su oni objavili prve zvanične fotografije OnePlus 2 telefona, možemo videti kako će on izgledati. Prema fotografijama možemo utvrditi da će novi OnePlus 2 telefon imati, već najavljivani, senzor koji će brže čitati otisak prsta od onog koji se nalazi na iPhone 6 i Galaxy S6 telefonima.

Zahvaljujući mnogim zvaničnim potvrdama, mi danas, pre zvaničnog predstavljanja, možemo da kreiramo poprilično jasnu sliku o tome kako će OnePlus 2 telefon izgledati i saznati to koje će njegove karakteristike biti. Dakle pored senzora za čitanje otiska prstiju, OnePlus 2 će imati 4 GB RAM memorije, Snapdragon 810 čipset i USB Tip C konektor. Ono najbitnije mnogima, pored karakteristika naravno, je i to koja će cena biti. Pa, još jednom zahvaljujući CEO Pete Lau znamo da će telefon koštati ispod 450 dolara, a on je to potvrdio putem Twitter posta.

Ipak, nakon zvaničnog predstavljanja OnePlus 2 telefona, 27. jula. 2015 godine on će se prodavati kao prethodni model, samo uz poziv. Opet, zanimljivo je to da će OnePlus koristiti kartonske VR “uređaje” prilikom predstavljanja svog novog telefona i tako se upisati kao prva kompanija koja je svoj novi telefon u potpunosti predstavila u virtuelnom okruženju.

 

I na kraju konačno da bacite pogled na fotografiju koja otkriva kako novi OnePlus 2 izgleda: