Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

ZTE je svoju liniju projektora pretvorio u hibridne tablet računare!

ZTE je svoju liniju projektora pretvorio u hibridne tablet računare!

Nismo sigurni kako da okarakterišemo ovaj projektor. Probaćemo pa šta bude. Pogledajte novi ZTE S-Pro Plus hibridni tablet-projektor!

ZTE-ova S-Pro linija mini projektora je oduvek privlačila mnogo pažnje. Kombinovanjem brojnih funkcija pametnih telefona, projektora, prenosnog interneta i USB baterije u jedan kabast S-Pro uređaje je uvek iziskivalo veliku pažnju radoznalih korisnika.

Bez obzira na navedeno, uvek se postavljalo pitanje da li je to isplativo? Pa… Za sada je ZTE imao pristojan uspeh sa svoje dve generacije S-Pro uređaja, dok njihov poslednji model S-Pro Plus obećava mnogo.



S-Pro Plus je krupniji i mnogo moćniji nego bilo koja ranija verzija ovakvog uređaja. On ima Super AMOLED ekran dijagonale 8.4 inča, rezolucije 2560*1600 piksela. Da li vas ovo na početku asocira zapravo na neki tablet?  Unutar njega se nalazi Snapdragon 625 ili 801 čipset, u zavisnosti od modela. Ovaj hibridni projektor pokreće Android 6 Marshmallow dolazi do izražaja uz LTE povezivost sa podrškom na VoLTE. Naravno, S-Pro Plus ima module kao šo su WiFi, Bluetooth i sl.

On projektuje 500 lumena, WXGA rezolucije laserske jedinice, što je dva puta svetlije za razliku od modela S-Pro 2.

S-Pro Plsu ima i pojedine mogućnosti koje doprinose kvalitetnjem izvođenju konferencija, pa tako imamo i eksternu kameru sa JBL zvučnicima.

Sve ovo je spakovano u kućište koje je dva puta tanje od onog koje ima S-Pro 2, a unutar sebe ima bateriju ogromnog kapaciteta od čak 12.100 mAh. Kako ZTE tvrdi, to je dovoljno đusa za 4 sata video projektovanja na zidu ili platnu.



ZTE jarko želi da ZTE S-Pro Plus uređaj bude vaš drugi omiljeni uređaj,odmah posle pametnog telefona što u suštini pojašnjava zašto su se trudili da sve pomenuto spakuju u tako malom kućištu.

Trenutno nemamo informacije koliko će novi ZTE S-Pro Plus koštati, čim je budemo dobili, pisaćemo o tome.