Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

5 Najboljih futrola za Samsung Galaxy S3!

5 Najboljih futrola za Samsung Galaxy S3!

Pogledajte koje su to najbolje futrole koje postoje za Samsung Galaxy S3 telefon!

Galaxy S3 jeste malo matoriji model ali i dalje “ključa život” u njemu, to je telefon koji se veoma čvrsto drži na tržištu pametnih telefona! Mnogo korisnika i ne želi da promeni svog omiljenog čuvara Galaxy-je sve dok ne izađe neki verodostojan promeni. Do tada pogledajte koje su sve to futrole zgodne i dobre za Samsung Galaxy S3 telefon.

MobileFun Power Bank futrola sa dodatnom baterijom

U pitanju futrola koja u sebi sadrži dodatnih 2.200 mAh za duži rad Galaxy S3 telefona. Jednim dodirom na dugme možete započeti transfer energije sa futrole na telefon i tako dopuniti svog ljubimca kada ostane bez đusa! Solidnog je dizajna, sa fensi led lampicama i palicom koja služi kao oslonac za telefon.



JKase Slim-Fit silikonska futrola

Za one koji vole dobru zaštitu koja ne narušava i menja dizajn samog telefona. Jako tanka , providna i diskretna futrola sa prorezom za na mestima gde su tasteri. Obzirom da tasteri nisu prekriveni silikom nećete imati problema oko korišćenja istih.

Urban Armor Gear je najčvršća futrola na tržištu

Veoma zanimljivog izgleda u svetlo narandžastoj boji dolazi nam “Iron Man“ futrola za GalaxyS3. Jeste malo kabastog dizajna ali izgled nije toliko bitan osobama koje ne vode preterano mnogo pažnje pri korišćenju svog telefona. Testirana na mnoge padove i udarce, Urban Armor Gear je ultimativni izbor kada je zaštita u pitanju. Uprkos svemu tome futrola je laka i tanka sa izraženim ćoškovima koji štite ekran pri padu.

Body Glove Tactic je futrola koja predstavlja zlatnu sredinu

U pitanju je futrola koja ima fin dizajn sa gumiranm površinama koje doprinosei da Galaxy S3 ne klizi pri korišćenju., Izrađena je od finih laganih materijala koji formiraju Body Glove Tactic u jednu ergonomsku zaštitu za telefon. Ova futrola je zlatna sredina po našem mišljenju.



iSkin Aura futrola tj. bamper

Ko voli da malo našminka svoj telefon sa nekim finim bamperom koji deluje otmeno onda je iSkin Aura pravi izbor! Ovi bamperi su jako popularni kada je u pitanju iPhone zaštita ali sada je krenuo u osvajanju Android uređaja. Na jedan stilizovan način štiti pozadinu telefona i ostavlja jedan impresivan utisak svakome ko položi oči na njega. Istina, ne štiti u popunosti telefon od padova ali nadamo se na niste te nesreće da vam telefon padne na nezaštićeno mesto.

Ako želite malo da promenite i korisnički izgled (launcher) uz novu novu futrolu kliknite na priložne linkove:

>> Kako da promenite temu na Android uređaju? <<

>> Pogledajte kako da ubacite Android sa Galaxy Note 4 na Galaxy S3 telefon! <<