Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

ASUS objavio svoje prvo ažuriranje nakon lansiranja ZenFone 8 serije!

ASUS objavio svoje prvo ažuriranje nakon lansiranja ZenFone 8 serije!

Asus nije zaboravio sve one koji koriste njihove ZenFone 8 telefone!

ASUS je objavio ZenFone 8 seriju. Korisnici koji traže odgovarajuće naslednike modela ZenFone 6 i ZenFone 7 naći će se kod kuće sa ZenFone 8 Flip jer zadržava isti mehanizam kamere koji preokreće zadnju kameru na prednju, umesto da ima prednju kameru. Ali prava zvezda serije je regularni ZenFone 8. Odlikuje se konvencionalnijim oblikom sa prednjom kamerom sa pančholom i standardnim setom zadnjih kamera, ali to je telefon manjih dimenzija koji ne ugrožava većinu ostalih karakteristika. Sada ovaj uređaj, kao i model Flip, dobijaju svoje prvo OTA ažuriranje.

 



Pre lansiranja telefona, uređaji za recenzije su ažurirani na verzije WW 30.10.46.64 ( ZF8 ) i WW 30.10.39.62 ( ZF8 Flip ). Ovo su prva ažuriranja za najnovije pametne telefone ZenFone 8 serije, a napravljene su i teme na forumima ZenTalk za oba izdanja. Međutim, ASUS izdaje još jedno ažuriranje za ove telefone, ali još uvek nema teme na forumu ZenTalk. ZenFone 8 je sada na verziji WW 30.11.51.41, dok je ZenFone 8 Flip sada na verziji WW 30.11.55.37.

Dve promene na ZenFone 8 nakon ažuriranja su odmah primetne: ažuriranje je dodalo režim prioriteta u meniiju Podešavanja telefona. Prioritetni režim omogućava korisniku da postavi „prioritetne kontakte“ koji mogu zaobići funkciju isključivanja zvuka telefona i zvoniti u svakom slučaju ako je to „prioritetni“ poziv (ako ista osoba pozove više puta u malom vremenskom okviru). Ažuriranje takođe dodaje funkciju pretraživanja u funkciju „Force Dark Mode“. Ova funkcija vam omogućava da forsirate tamni režim za aplikacije koje ga obično ne podržavaju, a ova traka za pretragu omogućava vam da potražite ime instalirane aplikacije umesto da ga tražite na listi.

 

Kompletan dnevnik promena za najnovije ažuriranje ZenFone 8:



  • Poboljšana stabilnost sistema

  • Poboljšane performanse sistema

  • Poboljšani kvalitet kamere

  • Režim prioriteta u ASUS podešavanjima



  • Dodata je funkcija pretraživanja u Force Dark Mode

  • Omogućen VoLTE na Telia (Litvanija)

  • Omogućeni VoLTE i VoWifi na ICE (Norveška)



  • Ažurirana Android sigurnosna zakrpa (april 2021)

Šta mislite o najnovijem ažuriranju serije ZenFone 8?