Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Asus ROG Phone 4 bi mogao da dobije brže punjenje u odnosu na ROG 3!

Asus ROG Phone 4 bi mogao da dobije brže punjenje u odnosu na ROG 3!

Novo informacije sugerišu da će ROG Phone 4 imati mnogo brže punjenje uz zadržavanje baterije od 6000 mAh.

 

Asus ROG Phone 3 bio je među najkvalitetnijim Android telefonima 2020. godine, sa puno energije, OLED ekranom od 120 Hz i baterijom od 6 000 mAh. Jedina mana veličine baterije je ta što telefonu treba više od 100 minuta da se potpuno napuni žičnim punjenjem od 30 W.

 



Srećom, Weibo tipster Digital Chat Station javlja da će Asus ROG Phone 4 dobiti punjenje od 60W ili 65W kada bude objavljen kasnije tokom godine. Dalje, tvrde da će uređaj zadržati bateriju od 6000 mAh, pa je opravdano da smo vreme punjenja mogli videti ispod jednog sata. Pogledajte post ispod.

Digital Chat Station gaming phones 2021

Nema reči o tome šta ovo vremenom znači za zdravlje baterije, jer brže punjenje obično rezultira bržim propadanjem baterije. Međutim, videli smo da Oppo obećava da će baterija od 65W u Ace 2 i dalje održavati preko 90% kapaciteta nakon 800 ciklusa (tj. Otprilike dve godine). 

Digital Chat Station takođe izveštava da će novi gejmerski telefoni Red Magic 6 i Black Shark 4 spakovati bateriju od 4.500mAh sa punjenjem od 120W +.

Tipster navodi da bi sva tri telefona trebala da stignu u prvoj polovini 2021. godine, što bi bila rana objava za ROG Phone 4. Asus je tradicionalno lansirao ROG Phone seriju u drugoj polovini svake godine.



Očekujemo da će Asus ROG Phone 4 imati OLED ekran sa visokom stopom osvežavanja, procesor serije Snapdragon 888 i neku vrstu okidača na ramu telefona. 

Šta biste želeli da vidite na gejmerskim telefonima u 2021. godini?