Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Chuwi Hi10 Ultrabook je na velikom popustu! Kupite sebi moćan 2 u 1 tablet po ceni od 140€!

Chuwi Hi10 Ultrabook je na velikom popustu! Kupite sebi moćan 2 u 1 tablet po ceni od 140€!

Evo zašto smatramo da je Chuwi Hi10 Ultrabook dobra kupovina. Pride, on je sada na popustu.

Ranije smo imali prilike da testiramo niskobudžetni Chuwi Hi8 tablet koji nam se na kraju dopao jer je DualOS i jer za uloženi novac pruža veoma solidne performanse. Kasnije smo se zainteresovali za Chuwi uređaje gde smo istraživali koji njihovi tablet računari pružaju najbolji odnos između cene i kvaliteta. Jedan od njih je Chuwi Hi10 Ultrabook.

Ovaj put imamo prilike da govorimo o tabletu nižeg segmenta srednje klase. Ima nekoliko aduta koje ističu ovaj model, a to su pre svega magnetni konektor za tastaturu, DualOS pripravnost, solidne performanse i izuzetno niska cena. Tačnije, njegova cena je ovih dana još niža zahvaljujući letnjoj rasprodaji koju GearBest.com web prodavnica organizuje. Shodno tome, on trenutno košta svega 142€!



Savetujemo vas da klikom na ovaj LINK posetite “Summer Chillout Clearance” promociju i pogledate brojne ostale proizvode koji su takođe sniženi. Sigurni smo da možete pronaći nešto što vas zanima i što vam je potrebno, po vama odgovarajućoj ceni.

No, da se mi vratimo na to koliko je Chuwi Hi10 Ultrabook moćan. Naime, on unutar sebe ima Intel Cherry Trail Z8300 čipset koji podrazumeva četvorojezgarni procesor takta 1.8 GHz, 64-bitne arhitekture. On, uz 4 GB RAM-a, obezbeđuje fluidan rad mnogih aplikacija, bez kočenja i sličnih grešaka. Zahvaljujući grafičkom Intel čipu osme generacije, 3D gejming je takođe moguć. A kada tablet pokreće Android platforma, igračko iskustvo je zadivljujuće, pogotovu zbog njegovog desetoinčnog ekrana.

Dakle, u pitanju je FullHD IPS ekran dijagonale 10.1 inča, koju pruža veoma dobar prikaz slike, u gotovo svim uglovima. Što se dizajna tiče, on je standardan, bez nekih inovacija i eksperimentisanja. Prostor od ekrana do samih bokova, tj ivica tableta je malo veći te je jedino što može da zasmeta. Međutim, to i nije razlog koji može oboriti generalan utisak o Chuwi Hi10 Ultrabook tablet.



On poseduje dve kamere, pozadi i napred i one su rezolucije 2 MPx. One su tu samo za Skype pozivanje i ništa više. Nemojte očekivati mnogo. Od konektora, Chuwi Hi10 Ultrabook ima jedan USB 2.0, USB 3.0, MicroUSB, MicroHDM i Audio izlaz. Ovo je sve što je potrebno jednom korisniku, ako izuzmemo nedostatak USB Tip C konektora.

Što se interne memorije tiče, Chuwi Hi10 Ultrabook ima 64 GB inerne memorije koja može biti proširena putem MicroSD kartice.  

Smatramo da je smo ono što mi pomenulli dovoljno da se zaključi da je ovo dobra kupovina. Naravno, uzimajući u obzir njegovu cenu. Više informacija o ostalim karakteristikama Chuwi Hi10 Ultrabook tableta, pročitajte klikom na priloženi baner “KUPI” gde između ostalog možete i ostvariti kuovinu: