Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Cube I7 Remix OS je jedan od prvih tableta sa potpuno redizajniranim Android-om! (VIDEO)

Cube I7 Remix OS je jedan od prvih tableta sa potpuno redizajniranim Android-om! (VIDEO)

Ako ste osoba koja voli Android, ali samo na mobilnim telefonima, onda je Cube I7 sa Remix OS-om prava stvar za vas, budući da ga pokreće Android 5.1 LollyPop koji ima neverovatne sličnosti sa Windows 10 operativnim sistemom.

Pre svega moramo da pohvalimo karakteristike Cube I7 tableta. On ime Retina ekran pristojno dugačke dijagonale. I to nije sve, njegova rezolucija je FullHD.

 



Što se dizajna tiče, Cube I7 je sasvim fino napravljen. Dopada nam se to što ivice oko ekrana nisu previše široke, dok je sam tablet tanak svega 8.5 mm. Ako detaljnije pogledate Cube I7 tablet, primetićete da ima magnetni konektor sa njeove donje strane što mu omogućava lako povezivanje sa stanicom ili tastaturom.

Što performansa tiče, to će vas sigurno pozitivno iznenaditi. Naime, Cube I7 Remix OS je opremljen sa 2 GB RAM-a, čak 32 GB interne memorije, sa HD Gen 7 grafičkim čipom i Intel Z3735F čipsetom koji podrazumeva 64-bitni procesor od četri jezgra koji radi na 1.8 GHz.

Ova postavka može da iznese veliki deo poslova prosečnih ili čak blago naprednih korisnika. To govorimo jer Cube I7 bez problema može da pokrene brojne 3D igrice što je u suštini merilo koliko je uređaj moćan.



Ovaj tablet ima sve neophodne konektore, uključujući i HDMI konektor za transfer zvuka i slike na veliki monitor. Postavka kamera i nije baš impresivna, međutim može da posluži za Skype pozivanje i neko nužno fotkanje. Zadnja kamera je 5 MPx, a prednja 2 MPx.

Pored finog dizajna, solidnih performansi, Cube I7 obiluje odličnim Remix OS operativnim sistemom koji veoma uverljivo imitira Windows 10. To je jako bitno osobama koji nisu navikli da koriste uređaje veće dijagonale koji rade na klasičnom Android-u.



Remix OS osim modifikovanog korisnilčkog izlgeda obiluje pojedinim prednostima kao što je “Multi Windows” funkcija. Više o Remix OS-u pročitajte na priloženom linku:

>> Remix OS je Android 5 LolliPop platforma za Windows i Mac računare! (VIDEO) <<



Sve je ovo super, i u suštini svako bi rado kupio ovaj uređaj. Ali po kojoj ceni? Srećom, Cubi I7 Remix OS uopšte nije skup. Njegova cena je 180$ i može se poručiti sa GearBest.com sajta klikom na “KUPI” baner. Takođe, tu se informišite više o samom tabletu.