Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Cube tableti su trenutno u centru pažnje! Evo zašto...

Cube tableti su trenutno u centru pažnje! Evo zašto...

Da li ste čuli za Cube tablete!?  Ako niste, sad je pravo vreme da se upoznate sa njima! U toku je rasprodaja Cube tableta na GearBest.com web radnji. Evo šta oni izdvajaju!

Cube tablet računari su veoma slični ostalim budžetskim kineskim tablet računarima. Kao i kod ozbiljnih brendova, tako i kod onih u usponu postoji neka hijerarhija. Naše neko mišljenje je da je Cube na samoj sredini jer u ponudi ima solidan broj različitih tablet računara koji se prodaju po veoma privlačnim cenama.

Izbor koji nudi Cube nije toliko šarenolik, ali tu se mogu naći tablet računari za svačiji ukus. Neki od novijih modela su im Cube iWork8 Air, Cube i7 4G PC, Cube iWork 10 Flagship Ultrabook sa Tip C konektorom i slično.



Najprodavaniji doduše su im Cube iWork8 Ultimate koji smo vam i ranije pominjali. Istina on je malo povoljniji pa nije ni čudo. Nešto malo ozbiljnija varijanta koja je često izbor koupaca je Cube iWork 12 tablet. Njega smo u našem tekstu okarakterisali kao najpovoljnija alternativa Microsoft Surface tabletu.

Naravno, Cube nudi i one baš pristupačne tablet računare čija cena može biti i 65$. Ono što nam se dopalo kod GearBest.com promocije koju trenutno organizuje vezano za Cube tablete je to što ona uključuje i popust na prateću opremu. Shodno tome, stylus olovke, futrole i tastature se sada mogu kupiti po nižim cenama.

Detaljnu ponudu možete pogledati OVDE. Pogledajte, možda nađete nešto zanimljivo.