Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Cynogen i Playphone su sklopili saradnju!

Cynogen i Playphone su sklopili saradnju!

Cyanogen je rešio da svoju komercijalnu verziju OS-a obogati jednom gejming prodavnicom!

Playphone je objavio da je nedavno sklopio saradnju sa Cyanogen kompanijom. To partnerstvo bi trbalo da izrodi neke promene po pitanju Cyanogen OS-a pa tako vrlo lako može da se desi da Playphone prodavnica bude preinstalirana aplikacija na tom operativnom sistemu.

Playphone pruža usluge nalik Google Play prodavnici samo sa fokusom na igrice. U Playphone prodavnici možete naći premium igračke naslove kao što su NFS Hot Pursuit, NBA Jam i slično. Takođe, u Playphone prodavnici se često dešavaju razni popusti i promocije koje podrazumevaju besplatne plaćene aplikacije.



>> Šta je CyanogenMOD, da li ga treba instalirati i kako? (VIDEO) <<

Ovo partnerstvo još jednom potvrđuje to da Cyanogen želi što više da se distancira od Google-a. No, imajte na umu da je Cyanogen OS komercijalna verzija Cyanogen kompanije i da je potpuno drugačija od CustomROM-a CyanogenMOD. Dakle nema razloga da na osnovu ovog partnerstva donosite zaključak da će CyangoenMOD biti prenatrpan nekim aplikacijama trećeg lica. Za sada nemamo informacije o tome kada će se pojaviti prvi Cyanogen OS sa Playphone prodavnicom. 

>> Cyanogen je dobio nov izgled i novog poslovnog partnera! <<

>> Za koju nedelju će se pojaviti novi Cyanogen OS sa novom email Boxer aplikacijom! <<

>> Cyanogen OS dobija dve nove funkcije! <<