Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Da li je ovo LG Windows telefon koji će se pojaviti nakon dugih 5 godina?

Da li je ovo LG Windows telefon koji će se pojaviti nakon dugih 5 godina?

LG ponovo ulaže u telefone sa Microsoft platformom i pruža joj još jednu šansu. Pogledajte o čemu se radi!

Pre pet godina, LG je prestao da proizvodi telefone sa Windows Phone platformom izabravši da se fokusira na Android, što se ispostavilo kao pun pogodak. Sada, izgleda da je Južno Korejanska kompanija konačno spremna da ponovo lansira Windows pametni telefon!

Slika koju možete videti u prilogu je LG Windows telefon koji će možda biti dostupan preko “Verizon Wireless” operatera ove godine. Kako saznajemo, uređaj bi trebalo da pokreće Windows Phone 8.1, ali od kako Microsoft želi da sve uređaje koje pokreće ova verzija Windowsa nadogradi na Windows 10, očekujemo da će i LG povratnik dobiti nadogradnju.

Za sada ne postoje informacije o tome kako će se telefon sa procurele slike nazivati, kao i to koje su mu karakteristike. Kako god, ne izgleda kao telefon visoke klase, tako da ovo sigurno nije Windows verzija LG G3 telefona kojoj su se svi nadali. Ako se sećate glasina koje su kružile prošle godine ovo bi lako mogao da bude LG D635. Pa umesto Windows verzije LG G3 telefona, možemo se nadati telefonu od 5 inča sa rezolucijom od 720*1280, sa LTE konekcijom i sa prednjom kamericom.

Pretpostavlja se da će novi Windows LG telefon biti veoma pristupačan. Šta vi mislite da li LG kompanija napravila pravi potez vrativši se Windows platformi?