Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Evo čime treba opremiti telefon da biste mogli da napravite još kvalitetnije fotografije!

Evo čime treba opremiti telefon da biste mogli da napravite još kvalitetnije fotografije!

Postoje objektivi koji mnogo mogu da unaprede kvalitet fotografije. Evo koji set opreme za pametne telefone preporučujuemo ukoliko želite da podignete svoje fotografsko iskustvo na viši nivo!

Pametni telefoni sa dobrim kamerama i aplikacije kao što je Instagram su sve nas inspirisali da budemo bolji fotografi. Oni koji vole fotografiju se sigurno neće zaustaviti na tome. Nakon što se prevaziću mogućnosti kamere i Instagram aplikacije, neki normalan sled je prelazak na korišćenje naprednih aplikacija za uređivanje fotografija.

 



Te aplikacije mogu značajno da urede fotografije i načini ih mnogo zanimljivijim. Mi smo u više navrata pisali koje su to aplikacije i kako se one koriste pa ako želite da ih probate na priloženim linkovima imate više detalja:

>> Kako da napravite dobru fotku? <<

>> Kako ulepšati fotografiju na pametnom telefonu? <<

>> Kako napraviti profesionalnu fotografiju pomoću iPhone-a? <<

>> Predstavljamo vam 5 najboljih aplikacija za fotografisanje! <<

>> Fragment je aplikacija koja će vaše fotke učiniti unikatnim! (VIDEO) <<



>> Kako napraviti najbolje kolaž fotografije za Instagram ili Facebook!? <<

>> Kako napraviti GIF fotografiju na telefonu? <<

Ipak, kratkog su daha aplikacije za uređivanje fotografija jer se one brzo savladaju. Prirodno je da korisnik oseti potrebu da i dalje napreduje po pitanju kreiranja fotografija pomoću pametnog telefona pa nas ne čudi što se na tržištu javljaju neki veoma zanimljivi proizvodi u svojstvu dodataka za kameru.

Primera radi, postoje razni držači za telefon, klizači, mikrofoni, futrole sa dodatnim objektivima i još mnogo toga. Mi smo ranije pisali o BeastGrip setu dodataka koji baš koristan. Nešto više o njemu pročitajte na priloženom linku:



>> BeastGrip Pro pretvoriće vaš telefon u prenosivu video mašinu! (VIDEO) <<

Danas želimo da vas upoznamo sa setom koji pre svega fokusiran na objektive i njegove mogućnosti. Set podrazumeva 6 različitih objektiva koji se kače preko kamere telefona, na maskicu koja stiže u paketu. Ovi objektivi pružaju mogućnost optičkog zumiranja do 8x, kao i do 60x mikroskopskog uvećanja fotografije.

Zatim, “fisheye” objektiv, širokougaoni objektiv i mikro objektiv za sitnije i oštre kadrove. Uz ovaj set ide i mali držač za telefon kao i oprema za održavanje i čišćenje.



Ovaj set je kompatabilan sa iPhone 4/4s, iPhone 5/5s, iPhone 6/6s, Phone 6/6s Plus Samsung Galaxy S6 telefonima. Njegova cena je 90 evra, međutim iPhoneHacks.com nudi isti proizvod po sniženoj ceni od 60 dolara. Više o mogućnostima ovog seta pogledajte u video zapisu koji smo priložili:

>> Ultimate iPhone and Samsung Lens Kit - TRNDlabs <<

>> Ultimate iPhone and Samsung Lens Kit - iPhoneHacks <<

Ukoliko vam je ovo skupo, GearBest.com ima neke alternative koje uopšte nisu loše, a najkuplja varijanta je 9 evra! Pogledajte šta oni umaju u ponudi:

>> GearBest.com - Smartphone Lens Kit <<