Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Evo da li stvarno pomažu besplatne “antikomarac” aplikacije! (VIDEO)

Evo da li stvarno pomažu besplatne “antikomarac” aplikacije! (VIDEO)

Da li ste se nekada zapitali da li stvarno rade one aplikacije koje tvrde da mogu oterati komarce? Ako jeste, evo konkretnog odgovora!

Maj mesec, poleće, još ako je u blizini neko jezero, potok ili šumarak, onda nema sumnje da sve sluti na komarce! Te krvopije su dosadne, iritantne i nekum slulčajevima čak i opasne. Ne znamo da li ih neko voli, ali ako postoji takva osoba, onda je to neko sa ogromnim srcem, sa dosta plihova, a malo krvi u sebi.

 



Šalu na stranu, komarci su stvarno naporni i svi se mi borimo protiv njih na različite načine. Neko posluša savet svoje bake pa napravi mamac za komarce. Neko posluša savet svog deke pa napravi mrežicu za prozore, a neko pokuša sa aplikacijama koje se baš silito nude po Google Playe i App Store prodavnicama.

Jedan reporter je rešio da proveri efikasnost pomenutih aplikacija na jedan surov način. On je preuzeo jednu besplatnu “antimosqito” aplikaciju, zatim je u kutiju punu komaraca zavukao ruku zajedno sa telefonom i kada su komarci krenuli da “srču” njegovu krv, on je pokrenuo aplikaciju i sačekao par minuta da vidi da li deluje. Nažalost, aplikacija nije bila ni upola efikasna u odnosu na komarce koji su iskoristili svoju priliku!

Dakle zaključak je da većina besplatnih aplikacija ne uspevaju da urade ono što tvrde da mogu. Verujemo da je to slučaj i sa onim koje se plaćaju, međutim nemamo informaciju koja to 100% potvrđuje tako da taj sud ostavljamo vama.

Pogledajte video koji prikazuje kako se reporter proveo: