Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Evo kako će novi Nexus 6 izgledati i koji će čipset imati! (VIDEO)

Evo kako će novi Nexus 6 izgledati i koji će čipset imati! (VIDEO)

Ove fotografije su poprilično uverljive i po svemu sudeći verodostojne. Pogledajte ih pa nam recite šta ste zaključili. 

Nove procurele fotografije su se ponovo pojavile na internetu gde se jasno vidi da će novi Nexus 6 izađi iz Huawei pogona. Neke starije glasine i procurele informacije su nagoveštavale da će određeni Kineski proizvođač u saradnji sa Google-om proizvoditi novi Nexus 6. Tada smo imali prilike da saznamo da će on ići sa QHD ekranom dijagonale 5.7 inča i sa moćnim Snapdragon 820 čipsetom… Čak se pojavio i video za koji se verovalo da je Nexus 5:



No, sada imamo prilike da pogledamo tri fotografije koje lepo prikazuju novi Nexus 6. One nam dolaze od Steve Hemmerstoffer, čoveka koji stoji iza Twitter naloga @OnLeaks. Kao što se odmah može primetiti sa priloženih fotografija, senzor za čitanje otiska prstiju je prisutan. Iznad senzora u nekom čudnom kućištu se nalazi i postavka kamere zajedno sa LED blicem. Preko cele zandje maske se takođe može uočiti Nexus brending ispod kog se nalazi i Huawei brending.

 

Što se prednje strane tiče, po priloženim fotografijama, može se utvrditi da je tu selfie kamera, stereo zvučnici koji su srećom prednje orijentisani i naravno veliki ekran sa poprilično tankim ivicama oko njega.