Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Evo kako da se 1. aprila našalite sa svojim prijateljima pomoću telefona!

Evo kako da se 1. aprila našalite sa svojim prijateljima pomoću telefona!

1. april je svetksi dan šale, jedan od načina da se našalite sa svojim prijateljima je da im “zeznete” telefon! Eno šta mi predlažemo!

Nemojte nas čudno gledati! Mi volimo da pišemo o pametnim telefonima i uopšte novim tehnologijama, ali to ne znači da ne volimo da se šalimo. Ok, priznajemo, imamo neki svoj fazon koji je malo drugačiji. No, možda vam se dopadnu naši trikovi koje imamo u rukavu.

 



Lažni iPhone

Obično ljudi znaju kako izgleda iPhone, a kako Android uređaj… Prvo prepoznaju uzređaj po dizajnu, a zatim po samom korisničkom izgledu operativnog sistema. Zar ne? Jedna cool fora je da svoj Android telefon pretvorite u iPhone tako da kada ga otključate i pokažete prijatelju on bude zbunjen i upita se kako?

Zamislite koliko bi vaš prijatelj bio zbunjen kada biste rekli da ste kupili novi iPhone koji nema jabučicu na svojoj zadnjoj površini! Još kada pogleda telefon malo detaljnije i vidi da je apsolutno sve kao na iPhone uređajima, pretpostavljamo da bi izraz lica vašeg prijatelja bio neprocenljiv.

Nadamo se da vam se sviđa ovaj predlog. Ukoliko bi ste hteli da pokušate sa ovom forom, na priloženom linku možete pogledati šta sve treba da obavite i kako:

>> Kako namestiti da Android telefon izgleda kao iPhone? <<

Lažni Windows telefon

Možda je još bolja fora da se sa svojim prijateljima našalite da imate telefon na kom je instaliran Windows operativni sistem! Šta mislite o tome. Ako imate prijatelje koji vole svoje Windows talbete ili računare, onda je ovo zanimljiv način da se našalite sa njima.



Sve što treba da uradite je da instalirate par aplikacija i pozabavite se određenim postavkama. Više o svemu tome pročitajte na priloženom linku:

>> LINK U PRIPREMI <<

Lažni poziv

Uvek je zanimljivo napraviti foru sa lažnim pozivom, u to nema sumnje! Može to biti poziv neke javne ličnosti, može biti poziv policije ili poziv određene osobe za koju vi smatrate da je pogodna za zbijanje šala. Uglavnom, evo šta mi predlažemo.



Ukoliko je ikako moguće, krišom uzmite telefon svog prijatelja i instalirajte aplikaciju za lažiranje poziva. Podesite da se poziv dogodi u trenutku kada ste vi prisutni i podesite da pozivaoc bude osoba za koju smatrate da će izazvati zanimljivu reakciju vašeg prijatelja.

Ono što je jako bitno je da ostanete dostojanstveni i da prilikom ovog procesa ne zavirujete u privatnost vašeg prijatelja, a to su fotografije, poruke, pozivi, društvene mreže i slično. Nije teško biti normalan…

Uglavnom, ako vam se dopada ovaj predlog, na priloženom linku možete pročitati detaljne instrukcije šta i kako treba uraditi:



>> Kako lažirati poziv ili SMS i izvući se u neprijatnim situacjama? <<

Polomljen ekran

I po nama, najzanimljiviju foru smo ostavili za kraj. Što je najbitnije, vrlo ju je lako izvesti! Šta kažete na to da prijatelju za pozadinu postavite fotografiju koja simulira polomljen ekran i da odmah potom isustite telefon, ali na nešto ne tako grubo da se ekran stvarno ne bi polomio?

Zamislite reakciju vašeg prijatelja kada vidi da vam je njegov telefon ispao, a onda sazna da je ekran polomljen! Ovo može biti ozbiljno dobra šala! Sve što treba da uradite je da preuzmete OVU pozadinu i postavite je.

Istina, postoje aplikacije koje ovo mogu za vas obaviti, ali one su zastarele i nisu tako zgodne za korišćenje na novijim modelima telefona. Trenutno je najbrža i najlakša varijanta preuzeti pozadinu i postaviti je.

To je to! Nadamo se da vam se dopadaju naši predlozi. Ukoliko ih primenite, voleli bismo da čujemo reakciju vaših prijatelja. Ako kojim slučajem snimite vide, obavezno nam šaljite! I ne zaboravite, ne treba preterivati!