Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Evo kako izgleda novi Galaxy Note 5 i Galaxy S6 Edge Plus! (FOTO)

Evo kako izgleda novi Galaxy Note 5 i Galaxy S6 Edge Plus! (FOTO)

Da li verujete glasinama i procurelim fotografijama? Ako ne verujete njima verujte nama kada vam kažemo da ovo nije greška. Retko kada pogrešimo i mislimo da ovaj put nismo pogrešili. Evo kako će izgledati Galaxy Note 5 i Galaxy S6 Edge...

Na internetu se ovih dana moglo naći mnošto 3D koncepta koji prikazuju kako bi Galaxy Note 5 i Galaxy S6 Edge Plus mogli da izgledaju. Ipak to nije toliko uveravajuće jer se nikada ne zna sa 100% sigurnošću da li je to samo delo nečije mašte. No, kada procure prave fotografije onda možemo barem malo da poverujemo. To se upravo i desilo.



Fotografije Samsung Galaxy Note 5 i Galaxy S6 Edge telefona je objavio www.MobileFun.co.uk i pružio nam raniji uvid u to kako će novi fableti izgledati spolja ali i kada se uključe. Na fotografijama možemo videti kako izgleda boot animacija, prvo postavljanje telefona i to kako izgleda prednja strana Galaxy S6 Edge Plus za koji se verovalo da će biti isti kao klasičan Galaxy S6 Edge.

Vidi se da je Galaxy Note 5 napravljen kao premium uređaj koji ima metalne elemente u okviru svog dizajna. U ovom slučaju, Note 5 ima aluminijumsku lasjnu. Na fotografijama se primećuje da se na ekranu Note 5 telefona nalazi zaštita za ekran tako da je to razlog zašto se on previše reflektuje.

Samsung bi ova dva lepotana trebalo da predstavi početkom sledećeg meseca na dešavanju u New York gradu, tačnije 13 avgusta. Pogledajte ostale fotografije: