Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Evo kako izgleda novi OnePlus Nord telefon! (VIDEO)

Evo kako izgleda novi OnePlus Nord telefon! (VIDEO)

Otkriven je izgled nadolazećeg OnePlus Nord telefona i šta to mi otprilike možemo očekivati od njega. 

21. jul će uskoro doći. Tražimo dodatne informacije, curenja i tizere pre zvaničnog predstavljanja novog telefona OnePlus kompanije, sledeće nedelje. OnePlus Nord je telefon za kojeg se očekuje da će postati bestseler u srednjoj kategoriji na tržištima na kojima će se prodavati. Telefon je zapravo rasprodat u Evropi čak i ako ljudi nemaju pojma o njegovim specifikacijama i karakteristikama.

Direktor kompanije OnePlus Carl Pei uspeo je da održi online intervju sa popularnim tehnološkim vloggerom Markezom Bravnlijem (ili je obrnuto?). U videu je postavljeno nekoliko pitanja u vezi sa cenama OnePlus telefona. Radilo se uglavnom o tome kako proizvođači  telefova postavljaju cenu na svaki telefon.



OnePlus je kontaktirao Bravnlija da objasni kako i koliko kompanija ulaže u premijum deo telefona gledajući komponente. OnePlus Nord je telefon srednjeg opsega, pa ga je kompanija koristila kao primer.

OnePlus Nord je konačno predstavljen. Pei je objasnio da je OnePlus sada spreman da uđe u srednju kategoriju sa pametnim telefonom vrednim Vašeg novca. Tehnologija je spremna posebno sa uvođenjem Snapdragon 765G procesora. Uz sva poboljšanja u hardveru i softveru, OnePlus smatra da je spreman da isporuči uređaj srednje kategorije sa istim brzim i nesmetanim iskustvom koje nudi sa premium kategorijom.

Video možete pogledati ovde:

Kada je u pitanju cena, ima dosta stvari koje treba razmotriti, od baterije, displeja do IP sertifikata. Svaka stavka navedena je u spisku materijala (BOM). Uvek uzimate u obzir količinu jedinica telefona koje planirate da proizvedete.

Kao i bilo koji drugi proizvod ili uslugu, koštanje može biti visoko, ali to se mora učiniti. OnePlus je učinio sve što je u njegovoj moći da smanji troškove tako da možemo očekivati da će OnePlus Nord biti pristupačan.



OnePlus Nord predstavljen u videu izgleda kao prethodni OnePlus telefoni koje smo videli već ranije. Boja je nova, tako da verovatno možemo da se radujemo zabavnijem uređaju koji je spreman za obavljanje više zadataka, zabavu i igru.