Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Evo koliko je jedan kupac zadovoljan sa Xiaomi Redmi Note 4X? (VIDEO)

Evo koliko je jedan kupac zadovoljan sa Xiaomi Redmi Note 4X? (VIDEO)

Jedan od naših čitalaca je kupio Xiaomi Redmi Note 4X telefon uz našu preporuku. Evo koliko je zadovoljan njime i koji je njegov generalni utisak.

U aprilu ove godine smo imali prilike da testiramo Xiaomi telefon za koji su mnogi recezenti tvrdili da je odlična kuvina zbog njegovog odnosa cene i kvaliteta. Naš video, kao i pisani test tog telefona je super prošao. Imali smo dosta znatiželjnih čitalaca koji su se sa nama dodatno konsultovali oko kupovine.

 



Do duše, mi smo na testu imali Snapdragon 626 varijantu, dok je naših čitalaca bila zainteresovana za MTK varijantu. Razlike su dakle samo u čipsetu. Budući da nismo imali prilike ove varijante da testiramo, rešili smo da objavimo utisak jedog našeg čitalaca koji je kupio MTK varijantu.

Pre kupovine nas je Ivan Kostić kontaktirao kako bi ga posavetovali da li je Xiaomi Redmi Note 4X uopšte dobar izbor. U tom momentu je na raspolaganju bila samo MTK varijanta tako da se on interesovao za taj model. MI smo Ivanu predali sve informacije sa kojim smo raspolagali vezano za Xiaomi Redmi Note 4X telefon nakon čega je on odlučio da ga kupi. Zamolili smo Ivana da nam pošalje svoj “feedback” tj. da nam javi koliko je zadovoljan kupovinom. Evo njegovih utisaka:

“Nikako da javim... Stigao mi je pre 10 dana Xiaomi Redmi Note 4x, 4gb/64GB, MTK Helio 20 decacore. Zapao mi sa Samsungovim senzorom kamere, šta da se radi, ali nije mi to bilo u prvom planu.

Prvi utisak je da je telefon za ove pare fenomenalan. Ekran je dosta dobar, malo sam mu samo pojačao kontrast... Malo je slabije vidljiv napolju kod jakog osvetljenja, a responsive je odličan.



Dobro se bori sa multitasking-om, izlaz za slušalice je dosta dobar, zvuk je dobar mada kada je na stolu i zvoni zna da bude prljav zvuk i da probija (pod nekim uglom). Izrada je odlična, ne smeta ova plastika gore i dole.... Imam utisak kao da imam dosta skuplji uređaj. 

Kamera i nije tako loša koliko sam mislio da jeste. Ovih dana izlazi ovaj njihov novi EMUI 9... Mada moj model još nije dobio Nougat update. Kažu da MTK procesor ima sporiju podršku od Snapdragon procesora, ali biće valjda. Sve u svemu, ne verujem da za 21.000 rs ima da se kupi bolji uređaj.”

Kao što vidite, Ivan je zadovoljan Redmi Note 4X (MTK) telefonom. On smatra da je se radi o odličnom odnosu cene i kvaliteta i da na  policama u Srbiji ne postoji bolja ponuda. Ukoliko želite da se informišete više Xiaomi Redmi Note 4X telefonu, pogledate kako mu se ponaša kamera, baterija, performanse o "čekirate" njegov dizajn, posetite link u prilogu:

>> Xiaomi Redmi Note 4X - Test (VIDEO) <<