Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Evo šta sve znamo o Realme Watch S Pro do sada!

Evo šta sve znamo o Realme Watch S Pro do sada!

Curenje Realme Watch S Pro pruža nam puno detalja uoči predstavljanja ove nedelje. Pogledajte u nastavku teksta koji su to detalji.

Još u septembru, Realme je najavio da Realme Watch S Pro dolazi u Evropu. Zatim smo dobili uvid u dizajn i mnoštvo specifikacija putem obimnog CC fajla, koji prikazuje slike iz stvarnog sveta i korisnički priručnik.

 



Sada je Mukul Sharma, čovek koji često objavljuje curenja informacija, objavio sliku koja očigledno otkriva sve glavne specifikacije Realme Watch S Pro. Neke od ovih karakteristika prethodno su se odrazile u FCC-ovoj prijavi, poput 1,39-inčnog OLED ekrana, baterije od 420mAh, SPO2 i praćenja otkucaja srca, kao i druge tipične funkcije pametnog sata (npr. Kontrole muzike, praćenje spavanja / koraka / daljine). Ali ovde je navedeno još nekoliko karakteristika:

Neke od novih karakteristika koje Sharma pominje uključuju izdržljivost baterije od 14 dana, otpornost na vodu 5ATM, 15 sportskih režima, režim plivanja, GPS sa „dvostrukim satelitom“, magnetno postolje za punjenje, uklonjive trake i funkciju buđenja prilikom podizanja.

Realme je još na IFA 2020 izjavio da će Realme Watch S Pro biti lansiran u Evropi u Q4, ali nije ostalo mnogo vremena u ovom kvartalu. Srećom, Realme India je potvrdio lansiranje 23. decembra, pa pretpostavljamo da će se istovremeno pokrenuti i evropsko lansiranje.

U Realme X7 serija je takođe planirana za Q4 u Evropi, ali još uvek nije izašla na tržište. Realme je već potvrdio da telefoni u Indiju dolaze tek 2021. godine, pa je očekivano da će se i Evropa pridružiti Indiji po tom pitanju.