Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Evo zvaničnih fotografija nadolazećeg LG G7 ThinQ telefona!

Evo zvaničnih fotografija nadolazećeg LG G7 ThinQ telefona!

Procurele zvanične fotografije LG G7 ThingQ telefona koje su navodno trebalo da se nađu u medijima nakon zvaničnog predstavljanja samog uređeja. 

Preko vikenda su procurele neke fotografije koje navodno predstavljaju LG G7 ThinQ model. Dok fotografije deluju legitimno, mi uvek savetujemo čitaoce da sa rezervom prime sve ove informacije jer se na kraju može sve promeniti.

 



Prema navodima Android Headlines, fotografija ispod je zapravo zvanična fotografija za medije koja je trebalo da bude puštena nakon predstavljanja telefona. Fotografiju je pouzdan izvor dostavio sajtu “Android Headlines” uz pojedine informacije koje su, po svemu sudeći, istinite. Shodno navedenom, naš naslov “Evo zvaničnih fotografija” je u potpunosti legitiman.

Kao što na fotografiji možemo videti, LG G7 ThinQ će doći u nekoliko varijanti po pitanju boja. Dakle, možemo očekivati LG G7 ThinQ u sledećim bojama:

- Crna

- Crvena

- Siva



- Svetlija plava

- Tamnija plava

Crna boja telefona će verovatno biti podrazumevana. Takođe, jasno je da će LG G7 ThinQ imati ekran sa “zarezom” na vrhu koji je inače poznat kao “Notch”. Još jedan telefon koji prati “tupav” trend nametnut od strane Apple kompanije.

Резултат слика за LG G7 ThinQ



Još jedna informacija koju smo spoznali na osnovu fotografije je da LG G7 ThingQ ima još jedan taster pored tastera za kontrolu tona i zaključavanje telefona. Pretpostavlja se da je u pitanju taster koji pokreće nekog digitalnog asistenta koji upošljava veštačku inteligenciju. No, u to ćemo biti sigurno nakon zvaničnog predstavljanja telefona krajem ovog meseca.