Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Fotografije načinjene Pixel telefonima oduzimaju dah! Pogledajte i sami!

Fotografije načinjene Pixel telefonima oduzimaju dah! Pogledajte i sami!

Evo kakve fotografije prave kamere Pixel telefona. Google nije lagao da Pixel telefoni imaju najbolju kameru prema DxOMark-u.

Google je na #madebygoogle događaju predstavio nove Pixel telefone za koje je izjavio da trenutno imaju najbolju kameru od svih telefona na tržištu, uključujući i iPhone 7 i iPhone 7 Plus.



Kako Google navodi, zadnja kamera Pixel telefona je na DxOMark testu postigla rezultat od 89 poena što je najveći uspeh kada su kamere pametnih telefona u pitanju. Svi koju pratili prezentaciju novih Pixel telefona imali su prilike da bace pogled na nekoliko fotografija koje su načinjene tim telefonima. Što se nas tiče, moramo priznatio da su nam oduzele dah!

Već sada, svi mogu da pogledaju te i još par drugih fotografija koje su načinjene Pixel i Pixel XL telefonima. Google ih je podelio sa nama, u punoj rezoluciji, na svom Google Photos servisu u okviru albuma “#Nofilter needed with your new Pixel”.

Ono što je zanimljivo je da su fotografije prema “EXIF data” informacijama zapravo uređivane pomoću VSCO i SnapSeed aplikacija. Uprkos tome, Google se hrabro odlučio da svoj album nazove “#Nofilter needed with your new Pixel”.

Još jedna zanimljivost je da je Google u okviru ovog albuma imao i jedan 4K snimak. Ispostavilo se da je ubrzo nakon objavljivanja on izbrisan, a mnogi sumnjaju da je to učinjeno jer nije bio načinjen Pixel telefonima.