Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Gde kupiti zaštitnu foliju i aluminijumsku futrolu za Huawei P9 Lite za 300 dinara?

Gde kupiti zaštitnu foliju i aluminijumsku futrolu za Huawei P9 Lite za 300 dinara?

Evo gde možete da kupite aluminijumsku futrolu za Huawei P9 Lite uz koju dobijate poklon zaštitnu foliju…

Nedavno je kod nas predstavljen Huawei P9 i P9 Lite telefon. U pitanju su dva neverovatno dobra telefona, to u potpunosti odgovorno govorimo. Huawei P9 Lite je telefon je koji smo mi lično imali prilike da pogledamo i probamo. Stvarno smo oduševljeni jer su si “forumaški” komplimenti obistnili.

>> Huawei je u Beogradu organizovao nezaboravnu regionalnu premijeru svog novog telefona! <<



>> Sa Huawei telefonima, vaši podaci su bezbedni! <<

>> Vrhunski pametni telefon, po pristupačnoj ceni, je sada dostupan na našem tržištu! <<

Kada se uzme u obzir to da je po specifikaciji i dizajnu odličan a ne previše skup, ne čudi nas to što je on čest izbor mnogih korisnika. Huawei P9 i P9 Lite u ovom momentu, možete kupiti putem mrežnih operatera, uz paket ili za gotovinu.

Međutim, problem koji se javlja ponositih vlasnika ovih telefona je odgovarajuća zaštitna foliju i maska za Huawei P9 Lite. Kod nas se mogu kupiti folije koje su navodno namenje ovom modelu ali one ne prekrivaju u potpunosti ceo ekran te nisu baš pogodne. Da ne spominjemo to da se nigde ne mogu pronaći silikonske ili koje druge zaštitne maske ili futrole.

Na zahtev našeg prijatelja smo ze pozabavili ovom temom gde smo rešili da pomognemo tako što ćemo pronaći futrolu i zaštitnu foliju za Huawei P9 Lite. Pre 20 danas smo na AliExpress.com web prodavnici pronašli alimuminijumsku futrolu koja ima zadnju plastičnu površinu sa efektom ogledala i brušenim efektom. Poručili smo jednu za njegovu prijateljicu i sačekali da vidimo šta ćemo dobiti.



Izbor se svodi nekoliko različitih boja i, kao što smo spomenuli, na brušenu ili zadnju površnu. U našem slučaju, izbor je bio: zlatna boja futrole sa ogledalo zadnjom površinom. Kada je futrola stigla, proverili smo je i probali. Telefon se lako ubacuje jer se ne šrafi već se zadnja površina skida i vraća pomoći male urezane putanje tj. šine. Takođe, telefon lepo prijanja i dok je u futroli on odaje veoma lep i premium utisak.

Ono što je super je zapravo to što se uz futrolu dobija i poklon zaštitna folija koja prekriva ceo ekran telefona, od ivice do ivice, što nije slučaj kod folija koje se mogu naći u radnjama kod nas.



Cena ove futrole je 300 dinara, poštarina se ne plaća i naravno troškovi carine ne postoje. OVDE je možete poručiti. Uverite se samo da ste odabrali Huawei P9 Lilte model i boju.