Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

GearBest.com organizuje ogromnu rasprodaju telefona i tableta! Sniženja, kuponi, pokloni…

GearBest.com organizuje ogromnu rasprodaju telefona i tableta! Sniženja, kuponi, pokloni…

Ovaj put, GearBest.com pravi ozbiljnu promociju sa velilkim sniženjima. Tablet računari i mobilni telefoni su sniženi u nekim slučajevima i za 50% što znači da je ovo idealna prilika da se ponovite! 

Ove akcije koje prodavnice poput GearBest.com organizuju su stvarno cool za nas krajnje potrošače! Nema tu neke mnogo velike filozofije, oni spuste cene, prodaja se poveća i kasnije se veliki broj kupaca zadrži kao stalni. Znači, nije prevara kao što deluje i kao što obično lokalne radnje rade…

Jedini ulsov je da imate internet karticu putem koje možete kupiti, ili da znate nekog ko je ima. Ako to možete da “izboksujete”, onda vam se “smeše” pojedini veoma povoljni telefoni! Ono što vi treba da znate je da postoje nekoliko uslova koje se odnose na ostvarivanje popusta, a to su:



1. Popust može biti ostvaren kupovinom PayPal ili kreditnom karticom.

2. Kupovine putem aplikacije ili mobilnog sajta bivaju snižene maksimum 5% dodatno.

3. Sve kupvine se realizuju odmah što znači da će za ceo iznos novac biti odmah skinut sa računa.

4. Prvi 50.000 kupaca će imati priliku da dobiju dodatni PayPal popust.

Eto to su neki preduslovi koji su tu više u svojstvu informativnog karaktera. Ono što je stvarno super kod ove promocije telefona je to što se mogu osvojiti vredni pokloni. Neki od tih poklona mogu biti Vkworld, Vernee, Bulboo, Elephone, Chuwi, Ulefone, Oukitel i slični proizvodi… Njihova vrednost može preći 250$, što nije jeftin poklon.



Sledeće što treba da znate je link putem kog možete da pristupite GearBest.com promociji i tako ostvarite kupovinu. Što se pametnih telefona tiče, možete kliknuti na sliku ispod ili OVDE.

A što tablet računara tiče, ponuda je fenomenalna. U pitanju su uređaji koje pokreže Intel čipset m3, m5 i m7 generacije. Cene tableta se kreću od 70$ pa naviše. Uglavnom, nisu samo tableti na akciji, već svi Intel proizvodi uključujući mini računare, matične ploče, TV box-eve, 2 u 1 notebook-ove, itd.

Mi smo pisali o većini tablet računara i telefona koju će biti od danas na akciji te izvolite pogledajte neke od zanimljivijih koje smo izdvojili:



>> Cube iWork 12 je povoljna alternativa Microsoft Surface tableta! (VIDEO) <<

>> Novi Teclast X98 Pro je tablet bomba! <<

>> Cube iWork 8 Ultimate je na promociji! Iskoristite priliku odmah! <<



Više o ovim i sličnim tablet računarim i pametnim telefonima, pročitajte OVDE.

Sledeći link koji treba da znate je upravo onaj koji vodi ka promociji Intel proizvoda tj. tableta. Njemu možete pristupiti OVDE ili klikom na fotografiju ispod:

Pogledajte, uporedite cene i videćete i sami da se radi o zanimljivoj rasprodaji koju organizuje GearBest.com. Na kraju krajeva, ništa vas ne košta da kliknete i uverite se i sami o čemu se radi. Voleli bismo da čujemo šta ste poručili te to podelite sa nama u komentarima ovog teksta.