Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

HTC ONE E9+ DualSIM konačno dostupan i kod nas! Evo gde ga možete kupiti po zanimljivim uslovima!

HTC ONE E9+ DualSIM konačno dostupan i kod nas! Evo gde ga možete kupiti po zanimljivim uslovima!

HTC One E9+ Dual Sim odlikuju elegantan dizajn, prefinjeni stil i neverovatne mogućnosti! Super je što ga sada imamo na raspolaganju i kod nas.

HTC objavljuje dostupnost u Srbiji novog pametnog telefona HTC One E9+ Dual Sim, elegantnog, sofisticiranog i laganog modela sa velikim ekranom. Novi HTC One E9+ Dual Sim dostupan je u ponudi Telenora po ceni već od 1 dinar. Bogat mogućnostima, namenjen je prvenstveno dinamičnim osobama kao oslonac u komunikaciji i povezivanju u svakodnevnoj težnji savršenstvu.

„Verujemo da najnovija tehnologija i najbolji hardver u spoju pružaju nenadmašiv doživljaj, što je sve deo naše posvećenosti inovacijama i dizajnu”, izjavila je tim povodom Petra Razić Rogić, regionalna direktorka HTC-a za Adriatic regiju, i naglasila: „U modelu HTC One E9+ Dual Sim uskladili smo elegantan dizajn, naprednu funkcionalnost i pristupačnost, da bismo široj korisničkoj publici omogućili mnoge od najboljih karakteristika naših pametnih telefona, počev od luksuznog velikog ekrana, do kamere sa visokom rezolucijom”.



Dizajn

HTC One E9+ Dual Sim bez napora spaja stil sa funkcionalnošću. Uz izvanredan 5,5-inčni ekran, živahne boje i detalji slike prosto igraju na vašem dlanu, pa ćete se lako udubiti u omiljenu igricu ili akcioni film na svom telefonu. Takav ekran prati i uzbudljiv zvuk. Zahvaljujući paru zvučnika sa prednje strane i HTC BoomSound™ tehnologiji sa Dolby audio efektima, novi HTC One E9+ Dual Sim pruža izuzetno bogat i kvalitetan zvuk za potpunu zabavu.

HTC One E9+

Kamera

HTC One E9+ Dual Sim dolazi potpuno opremljen za pružanje podrške vašem fotografskom umeću, sa glavnom kamerom rezolucije 20 megapiksela koja omogućava snimanje detalja do tančina. Bilo da slikate scenu ili snimate film, svoje omiljene radove možete da sačuvate i delite sa prijateljima, ili ih reprodukujete na televizoru ultravisoke definicije. Uz to, HTC UltraPixel™ prednja kamera hvata tri puta više svetlosti od standardne i tako omogućuje svetlije i bolje slike čak i u uslovima slabijeg osvetljenja.

Android i korisnički izgled

HTC One E9+ Dual Sim donosi i brojne opcije koje će vam pomoći u snimanju fotografija. HTC Sense 7 sa HTC EYE™ Experience softverom pospešuje kreativno snimanje. Među novim efektima za obradu fotografije su i Shapes, Prismatic i Elements, koji omogućuju ubacivanje ličnih umetničkih nota u snimke. Uz Zoe™ aplikaciju možete automatski da napravite neverovatni kućni video, dodajući snimcima muziku po izboru , uz mogućnost da i vaši prijatelji dodaju sopstvene snimke i tako kreiraju zajednički doživljaj istog događaja.



HTC One E9+ Dual Sim pruža potpunu kontrolu nad time kako pametni telefon obogaćuje život u pokretu. HTC Sense™ 7 interfejs nudi korisničko iskustvo koje se prilagođava potrebama, inteligentno analizirajući vaše omiljene fotografije na osnovu čega prilagođava i izgled vaših aplikacija, šeme boja i pozadina. Inovacije na početnom ekranu pomoći će da vam pametni telefon postane nerazdvojni saputnik, tako što osnovni ekran uvek prikazuje one najkorisnije aplikacije, na osnovu trenutne lokacije.

Performanse

Ispod sofisticirane spoljašnosti HTC One E9+ Dual Sim je opremljen inovativnim novim tehnologijama, uključujući najnoviji MediaTek MT6795 procesor i Octa-core 2GHz-ni čipset (3GB RAM), zbog kojih radi besprekorno tečno i omogućuje vam da se u potpunosti i sa lakoćom iskazujete.

Dostupnost

Novi HTC One E9+ Dual Sim dostupan je u Telenoru po ceni već od 1 dinar.

>> HTC One E9+ / Telenor <<