Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

IDEAL Conceal - Telefon ili pištolj, pitanje je sad? Šta vi mislite? (VIDEO)

IDEAL Conceal - Telefon ili pištolj, pitanje je sad? Šta vi mislite? (VIDEO)

Uskoro će se na tržištu pojaviti "telefon" koji vas bukvalno može ubiti! Pogledajte o čemu se tačno radi...

IDEAL Conceal je patent koji se čeka na odobravanje. U pitanju je pištolj koje se lako može presaviti i transformisati u pametni telefon… Čak i da ga bolje pogledate kada je u formi pametnog telefona, ne biste tek tako mogli da procenite o čemu se radi, a da ne pogotovu da pogodite da je u pitanju pištolj.

 



Evropske vlasti su upozorene od strane vlasti SAD da će se kod njih uskoro prodavati IDEAL Conceal pištolj koji se transformiše u pametni telefon i koji se ne može tek tako otkriti. Mi sada ne poznajemo previše tu terminologiju oružija, ali prema informacijama koje imamo, u pitanju je 0.380 klaibar. On može uskladištiti dva metka što je sasvim dovoljno sa samoodbranu, a radi preciznijeg korišćenja opremljen je i sa laserskim nišanom.

Prema navodima lista “The Times” IDEAL Conceal je već primio preko 12.000 porudžbina koji inače košta 375€. Isporuka ovih ubitačnih pametnih telefona počeće krajem godine, zato budite oprezni sa kim se zamerate…

IDEAL Conceal je dizajniran tako da potpuno normalno može stati u zadnji džep, bez ikakvog nagoveštaja policiji, ili ostalima, da se radi o oružiju. Blegijska policija je veoma zabrinuta zbog ovoga jer su oni nedavno bili žrtve terorista. Kako zvaničnici belgijske policije navode, veoma visok stepen bezbednosti će biti na snazi zbog mogućeg švercovanja ovog oružija u Evropu.

Pišite nam u komentarima koje je vaše mišljenje i da li biste vi kupili ovako nešto?