Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

iPin Laser je laserski pokazivač za iPhone uređaje! (VIDEO)

iPin Laser je laserski pokazivač za iPhone uređaje! (VIDEO)

Da li ste znali da postoji laserski pokazivač koji se može prikačiti na iPhone i pomoću njega bacati laser tamo gde vi želite? Zanimljivo zar ne!

"iPin Laser" je laserski pokazivač koji se putem 3.5mm audio izlaza povezuje sa iPhone uređajima. Kada ga montirate, on dobija električnu energiju neophodnu za rad i emitovanje lasera. Taj laser može biti iskorišćen za zabavu, ipak tvorci iPin lasera su njegovu ulogu drugačije zamislili, evo zašto.

 



Kako se u video promotivnom materijalnu ističe, uz iPin Laser korisnik je u svakom momentu spreman za prezentaciju. Ne samo da će uz svoj telefon uvek imati laserski pokazivač, već i aplikaciju koja na brojne načine olakšava prezentacije. Kada se iPin Laser okrene za 90 stepeni on biva isključen. Takođe, tvorci iPin Laser pokazivača tvrde da njihov proizvod neće uticati na pozivanje i primanje poziva.

6a95e26c7fbcc68174d8e8316f730a9b014d46f7 main hero image

Dopada nam se ideja koju oni zastupaju, međutim mi bismo se fino poigrali ovim laserom na razne načine. Baš bismo se zabavili! Pogledajte video koji pokazuje šta sve iPin Laser može i kako to izgleda:



iPin košta 42$ međutim, zbog zakonskih regulativa ne vrši se dostava po Evropi. Ukoliko imate vremena, možda uspete da na internetu “iskopate” prodavnicu koja ovaj proizvod isporučuje po Evropi.