Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Meizu Metal je 4G telefon sa 32 GB ROM i senzorom koji čita otiske prstiju!

Meizu Metal je 4G telefon sa 32 GB ROM i senzorom koji čita otiske prstiju!

Za one koji vole jednostavan dizajn, a moćan telefon, Meizu je spremio nov model, “Metal”! Pogledajte gde ga možete rezervisati po zanimljivoj ceni.

Mi već mesecima pišemo o povoljnim telefonima, tablet računarima, pametnim satovima, i možemo vam reći da uživamo u tome. Volimo kada prenosimo informacije koje mogu obradovati nekog. Takođe, želimo da svi u našem regionu, a možemo reći i na Balkanu, konačno poručuju proizvode iz Kine jer su pre svega dobri, a i povoljni.

Zašto da nam preprodavci u obližnjoj radnji “deru kožu” kada sami, iz udobnosti fotelje, možemo sebi poručiti odlične proizvode po čak duplo jeftinijim cenama. Mi, portal PametniTelefoni.rs, smo tu da istaknemo prednosti tih proizvoda i spomenemo nedostatke, a na vama je da donesete zaključak da li vam to odgovara.



Danas želimo da vam skrenemo pažnju na Meizu Metal telefon koji ima odlične karakteristike za telefon koji košta 190 evra. U tom cenovnom rangu, kod nas možete kupiti recimo Tesla Smartphone 6 telefon koji je u odnosu na Meizu Metal… Pa, sami procenite šta…

Naime, Meizu Metal ima aluminijumsko kućište, što se iz imena može naslutiti. Ide u nekoliko boja: zlatnoj, sivoj, roze, plavoj i beloj. Sa prednje strane, ispod 2.5D ekrana se može primetiti senzor koji čita otiske prstiju, dok iznad ekrana borave ambijentalni senzori i 5 MPx selfie kamera.

Kada već govorimo o kameri, zadnja kamera je 13 MPx koja ima veoma brz autofokus gde za svega 0.2 sekunde fokusira kadar i okida. Meizu je do sada uvek koristio odlične senzore prilikom postavljanja kamere na svojim telefonima srednje i visoke klase. Shodno tome, verujemo da su informacije “sa papira” verodostojne.



Ova verzija Meizu Metal telefona ide sa 32 GB interne memorije koja čak može proširiti za još 128 GB putem MicroSD kartice.

Pominjali smo ekran ali nismo detaljnije govorili o njemu pa bi bio red da spomenemo koju. Dakle, Meizu Metal ima 2.5D ekran dijagonale 5.5 inča FullHD rezolucije. Ovo znači da je slika veoma oštra, puna različitih i neprenaglašenih boja. Gustina piksela po inču je 401 što grantuje vrhunski prikaz šta god radili na Meizu Metal telefonu. Takođe, ekran štiti Corning Gorilla Glass treće generacije.

Ispod ovog odličnog ekrana “sikće” odlična mašina. Tačnije, dobro poznati MTK Helio X10 čipset koji podrzaumeva procesor od osam jezgra, takta 2.0 GHz, zatim 2 GB RAM-a i veoma dobra PowerVR G6200 grafika. Zvuči poznato? Pa to je zato što je ovo povoljna ali veoma efikasna postavka komponenti.



4G povezivost je takođe prisutan na Meizu Metal telefonu, a DualSIM varijanta je opciona. To znači da umesto MicroSD možete ubaciti MicroSIM i koristiti Meizu Metal kao DualSIM telefon.



Meizu Metal pokreće Android 5.1 sa FlymeOS korisničkim izgledom. Sve u svemu veoma zgodan telefon po isto tako zgodnoj ceni od 190 evra. Ako podvučemo linju, zaključićemo da je ovo telefon visokih karakteristika. Zašto, pa poput premium telefona? Zato što Meizu Metal ima aluminijumsko kućište, fantastičan ekran, senzor koji čita otiske prstiju, 32 GB interne memorije, Helio X10 čipset i 2 GB RAM-a. Dakle, sve što telefon čini premium uređajem!

Može te ga rezervisati jer trenutno još nije pušten u prodaju. Biće pušten od 28 novembra. GearBest.com web prodavnica trenutno daje veoma povoljnu cenu koji smo u više navrata pominjali, zato požurite i rezervišite sebi novi Meizu Metal telefon na KUPI baner. Pitanje da li ćete ponovo naići na ovako dobru ponudu, za ovako dobar telefon!