Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Mlais M9 je bomba od telefona kada se uzme u obzir da košta samo 70 evra!

Mlais M9 je bomba od telefona kada se uzme u obzir da košta samo 70 evra!

Treba da kupite telefon? Nemate mnogo novca a ipak želite nešto pristojno? Mlais M9 napravljen kako bi rešio tu dilemu! 

Kada god spazimo neki dobar telefon niže cene uvek vam to prenesemo jer kupovina preko weba je i kod nas zaživela. Možda se naš prosečni web kupac nije navikao da naručuje sa stranih sajtova i web radnji ali eto mi smo tu da uputimo sve one koji nisu sigurni šta i kako.

 



 

Naravno, nije bezbedno kupovati sa bilo kog sajta ali mi ni ne pominjemo ponude koje nisu bezbedne tako da sve štop objavimo je sigurna kupovina. U tom cilju želimo da vam skrenemo pažnju na jedan neverovatno jeftin telefon sa, za naše tržište, odličnim performansama.

>> Čudovište iz Azije: Sharp Aquos Xx (VIDEO) <<

>> Cubot X11 je opasan telefon koji ovih dana ide po jako niskoj ceni! <<

>> IUNI U2 je čudovište iz Azije! <<

Skorije smo primetili da Mlais M9 ide po nižoj ceni nego obično tako da je on ovih dana jeftiniji nego ikada. Ranije je koštao 100 dolara a neki su ga imali u ponudi i mnogo višim cenama. Pre nego što nastavimo dalje skrenućemo vam pažnju da kod nas nov telefon više srednje klase  za 70 evra, koliko je to u protiv vrednosti, nikada nećete kupiti. Evo o kakvom telefonu se radi.



Čvrsto se držite za stolicu jer ćete biti oduvani karakteristikama koje dolaze za samo 70 evra! Naime, Mlais M9 ide sa osmojezgranim procesorom MT6592M takta 1.4, kao i sa 1 GB RAM-a. Ovu kombinaciju nekada zaželite i na telefonu za koji odvojite mnogo više noca, zar ne? Idemo dalje! Telefon ima 8GB interne memorije koja se može proširiti putem MicroSD kartice do 64GB. Jedina malo slabija strana je ekran ali pod tim ne mislimo da je loš već slabiji u odnosu na ostale karakteristike. Mlais M9 ima ekran dijagonale 5 inča, rezolucije 940*540 piksela. Međutim kako bi počupali ekran zbog lošije rezolucije reći ćemo vam da je on zaštićen sa Corning Gorilla Glass staklom treće generacije. Celu ovu postavku napaja blago slabija baterija od 2.100 mAh.

Što se operativnog sistema tiče, pokreće ga Android KitKat 4.4, što je po nama sasvim zadovoljavajuće. Na žalost, ne znamo koje su šanse da dobije nadogradnju, ne bismo se mnogo kladili na to. Sa karakteristikama kamera donećemo zaključak da se stvarno radi o telefonu koji je možda duplo ispod cene. Dakle, zadnja kamera telefona je 8 MPx, a prednja je 2 MPx. Nemojte mnogo očekivati od kamere jer je fokus ovog telefona na performansama. Kao šlag na tortu dodaćemo da se radi o DualSIM uređaju što mu povećava funkcionalnost i mobilnost.

Detaljnije karakteristike pogledajte na njihovom zvaničnom sajtu kojem možete pristupiti klikom na priloženi link:



>> Mlais M9 - Karakteristike <<

Kao što vidite ne radi se o telefonu visoke klase ali slobodno možemo reći da je Mlais M9 pošteno zaslužio neko bledo mesto višeg dela srednje klase. Uz karakteristike, to mesto mu je potpisao dizajn koji uključuje metalni ram i razmere uređaja gde je Mlais M9 tanak neverovatnih 7.5 milimetra.



Iskoristite popust dok traje i pručite Mlais M9 uz besplatnu dostavu sa priloženog linka:

>> Mlais M9 <<