Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Najbolje iz 2015. godine! (VIDEO)

Najbolje iz 2015. godine! (VIDEO)

Evo šta je najbolje od tehnike predstavljeno u 2015. godini!

Zanimljivo je to da su na ovoj listi sve sami giganti! Iza svih ovih uređaja stoji renomirana kompanija, shodno tome, 2015 godina je pripala Samsung, Google, Apple, Microsoft i LG kopmaniji… Evo ukratko koji su to uređaji:

Microsoft Surface Book

Iako deluje kao jedan veliki tablet koji dolazi sa tastaturom, Surface Book je zapravo LapTop sa ekranom koji može samostalno funkcionisati. Pored fantastičnih karakteristika, a verujte oduzimaju dah, Surface Book obiluje veličanstvenim dizajnom! Po našem skromnom mišljenju, ovo je, uz Lumia 950 i 950XL telefone, najbolji proizvod Microsoft kompanije u poslednje vreme.



Detaljnije o Surface Book uređaju pročitajte na priloženom linku:

>> Microsoft Surface Book je najmoćniji Windows 10 uređaj <<

Apple iPad Pro

Iako su Apple tableti veoma dobri i imaju zavidan broj vernih korisnika, nama lično nikada nisu odavali toliko impresivan utisak. OK, jesu dobri ali ne toliko kao pojedini Android tableti… No, kada je Apple predstavio svoj najvoviji iPad, mi smo se oduševili. Konačno! Veća dijagonala, olovčica, moćne karakteristike i fantastičan ekran je ono što je nekako nedostajalo predhodnim iPad uređajima. Smatramo da je Apple sve oduševio svojim iPad Pro tabletom i verujemo da će i vas ako do sada niste čuli za njega.

Detaljnije o Apple iPad Pro uređaju pročitajte na priloženom linku:

>> Apple predstavio novi, ogromni iPad Pro sjajnih performansi! (VIDEO) <<

iPhone 6s i 6s Plus

Iako je cela planeta na trenutak bila razočarana prilikom predstavljanja iPhone 6s i 6s Plus telefona, kasnije su svi bili oduvani. Svakako da dizajn i karakteristike novih iPhone telefona jesu gotovo identični svojim prethodnicima, međutim postoji tu nešto što ih mnogo razlikuje!



Apple je predstavio iOS 9 i 3D touch ekran upravo putem novih iPhone uređaja! Ekran, koji iPhone 6s i 6s Plus telefoni imaju, može da oseti tačan intezitet dodira vašeg prsta. To korisnicima otvara potpuno novu dimenziju kada je reč o samom korisničkom iskustvu. Naravno, zahvaljujući iOS 9 operativnom sistemu, koji donosi brojne nove 3D Touch funkcije, iPhone 6s i 6s Plus bivaju veoma interesanti!

Detaljnije o iPhone 6s i 6s Plus uređaju pročitajte na priloženom linku:

>> Sve što treba da znate o novim iPhone 6s i iPhone 6s Plus telefonima! (VIDEO) <<

Samsung Gear S2

Samsung nastavlja borbu na frontu nosive tehnologije. Do sada smo u više navrata imali prilike da vidimo i uživamo u novim nosivim gedžetima, ali i ozbiljnim uređajima koji dolaze upravo iz Samsung-a. Ove godine smo iznenađeni koliko je Gear S2 moderan i prilagođen tekućim potrebama urbanih korisnika. Detaljne karakteristike Samsung Gear S2 možete pročitati OVDE.



Detaljnije o Samsung Gear S2 uređaju pročitajte na priloženom linku:

>> Najbolji pametni satovi iz 2015 godine! <<

Novi Apple TV

Pored mnogobrojnih noviteta koji su predstavljeni na Apple konferenciji u San Francisku, Apple TV je među njima. Iako se novi Apple TV ne razlikuje previše od prethodne verzije, on donosi neke prijatne promene koje su usklađene sa potrebama korisnika.



Detaljnije o novom Apple TV uređaju pročitajte na priloženom linku:

>> Apple je održao konferenciju na kojoj je predstavio nekoliko zanimljivih proizvoda! <<

Windows 10

Najprijatnije iznenađenje skoro cele planete je novi operativni sistem Microsoft kompanije! Kada kažemo "najprijatnije iznenađenje", mislimo isključivo na to da je Microsoft rešio da “pokloni” nadogradnju na Windows 10 svima koji su prethodno kupili Windows 7. Mi smo, pored toga, oduševljeni i brojnim novim mogućnostima Windows 10 sistema. Izrazito nam se dopada novi dizajn koji podseća i na Windows 7 i Windows 8.1...

Detaljnije o Windows 10 operativnom sistemu pročitajte na priloženom linku:

>> 10 najvećih promena na Windows 10 operativnom sistemu! (VIDE0) <<

Google Nexus 6P

Svi koji vole Android platformu su sigurno veliki obožavatelji čistog korisničkog iskustva. Često se dešava da intezivan Android korisnik zavoli čist korisnički izgled Android platforme kroz flašovanje ROM-ova poput CyanogenMOD-a. Odmah potom, javi se želja za kupovinom Google Nexus uređaja. To je nekako sasvim normalan sled…

Da li zante najveću prednost Nexus uređaja? Veliki deo Nexus telefona i tableta (poslednje 3-4 generacije) odmah dobijaju nadogradnju na novi operativni sistem, čim se on pojavi. Ipak, Google Nexus uređaji nisu premum. Barem nisu do sada bili. 2015 godine je predstavljen pravi premium Nexus telefon. Veoma moćan telefon sa svim senzorima koji su trenutno aktuelni.

Detaljnije o Google Nexus 6P uređaju pročitajte na priloženom linku:

>> Google je predstavio Nexus 6P, svoj prvi premium telefon! (VIDEO) <<

LG G4

New York je imao tu čast da bude prvi grad u kom će 2015. godine biti predstavljen novi LG G4 telefon. Dugo se čekalo na ovaj telefon i za to vreme su počele da se kruže mnoge glasine kakav će on biti. Ipak, pre samog predstavljanja nismo mogli ni da naslutimo o koliko dobrom telefonu se radi. Prvo što je sve oduševilo je kamera! Neverovatno dobre fotografije i snimke je LG G4 u stanju da napravi. Pored kamere, dizajn je takođe veoma zanimljiv. LG G4 ima zadnju kožnu masku koja na prvi pogled daje neverovatan utisak.  Detaljne karakteristike LG G4 telefona možete pročitati OVDE.

Detaljnije o Google Nexus 6P uređaju pročitajte na priloženom linku:

>> LG G4 je konačno predstavljen zvanično! <<

Samsung Galaxy S6

Već sada se govori o tome kako bi Galaxy S7 mogao izgledati i koje će karakteristike imati. Isto što se dešavalo početkom 2015 godine kada je Galaxy S6 trebalo da bude predstavljen. Ako je neki telefon obeležio 2015. godinu, to je upravo Galaxy S6. Mi nismo bili toliko oduševljeni njime dok ga od mts-a nismo dobili na test. Tada smo uvideli šta znači dobro napravljen telefon, moćnih karakterisika. Njegova kamera nas je tek oduševila! No, o svemu tome možete pročitati u našem testu koji smo vam priložili ispod.

Detaljnije o Samsung Galaxy S6 uređaju pročitajte na priloženom linku:

>> Samsung Galaxy S6 - Test (VIDEO) <<

Sajt Mshable Tech je napravio zanimljiv video koji nas je inspirisao da napravimo ovaj tekst. Preporučujemo da ga pogledate:

The best tech of 2015 in 2 minutes

The best tech of 2015 in 2 minutes

Posted by Mashable - Tech on четвртак 24. децембар 2015.