Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Najbolji Samsung telefoni! Septembar, 2020.

Najbolji Samsung telefoni! Septembar, 2020.

Evo koji su to najbolji Samsung telefoni koje možete kupiti već sada! 

S obzirom na ogroman broj uređaja koje izdaje svake godine, pronalaženje najboljih Samsung telefona često se može pokazati izazovom za većinu kupaca. Nije važno želite li vodeći ili jeftini uređaj. Samsung nudi obilje opcija za sve cenovne kategorije.

 



Kako bi vam olakšali pronalaženje onog koji najbolje odgovara vašim potrebama, kreirali smo ovu listu najboljih Samsung pametnih telefona. Objasnićemo naše viđenje zašto se neki uređaj uvrstio na našu listu.

Naša najbolja lista Samsung telefona za septembar 2020

Na našoj listi je sjajna kombinacija uređaja za septembar 2020, čemu je pomoglo lansiranje nove Samsungove serije Galaxy Note 20. Uključili smo i neke od impresivnih modela srednje klase kao i pristupačnije modele koji su objavljeni ove godine.


Spec monstrum: Galaxy S20 Ultra

Samsung se nije šalio kad je na kraju svog vrhunskog Galaxy S20 modela dodao riječ "Ultra". Ovo je pravo čudovište po pitanju specifikacija. U pravom smislu te reči. Samsung je s ovim uređajem predstavio svoju kameru od 108 megapiksela i ubacio postavku periskopskog sočiva koji omogućava do 100x hibridni zum, zvani Space Zoom.

Sa masivnim 6,9-inčnim ekranom, Galaxy S20 Ultra od 144.990 USD bio je među prvim Samsungovim uređajima koji su imali ekran sa brzinom osvežavanja od 120 Hz. Njegov čipset je uparen sa maksimalno 16 GB RAM-a i 512 GB interne memorije. Samsung je čak ubacio i prednju kameru od 40 megapiksela za dobru meru. Baterija od 5.000 mAh je najveća do sada na bilo kojem Galaxy S uređaju.

Razlozi za kupovinu: Najbolje specifikacije, izuzetno trajanje baterije, neverovatan ekran i brze performanse.



Ko bi trebao kupiti: Hardcore fanovi Samsunga, ozbiljni mobilni korisnici, ljubitelji fotografije i oni koji žele samo najbolje od svega.

Samsung Galaxy S20 Ultra camera review

Produktivnost: Galaxy Note 20 Ultra

U to nema sumnje, Galaxy Note 20 Ultra je na vrhu naše liste kao najbolji Samsung telefon po pitanju produktivnosti. Samsung je napravio niz značajnih poboljšanja na svom najnovijem vodećem pametnom telefonu, posebno u nadogradnji S olovke. Latencija S olovke smanjena je na 9 ms kako bi se pružilo fluidnije i prirodnije iskustvo sa olovkom.

6,9-inčni Galaxy Note 20 Ultra takođe dolazi sa najnovijom tehnologijom pametnih telefona, kao i 5G podrškom. To je prvi Samsung pametni telefon koji ima dinamičan prikaz brzine osvežavanja od 120Hz. Samsung je takođe značajno poboljšao postavke kamere u odnosu na svog prethodnika. Postoji nekoliko novih softverskih karakteristika i novi režimi fotoaparata koji omogućavaju kupcima da iskoriste maksimum od ovog vodećeg modela od 146.990 USD.

Razlozi za kupovinu: Najbolji ekran na pametnom telefonu, bežični DeX, prelep dizajn, poboljšana funkcionalnost kamere i sjajno trajanje baterije.



Ko bi trebao kupitii: Kupci koji žele najnovije Samsung telefone, napredni korisnici, mobilni igrači, vlogeri i kreatori sadržaja.

Kompaktan: Galaxy S10e

Nemojte se iznenaditi kad vidite model iz 2019. godine na listi. Samsungova odluka da ponudi kompaktni vodeći model u obliku Galaxy S10e je jako dobro prihvaćena. Zamenjen je zakrivljeni displej ravnim kaoi  čitač otisak prsta ispod ekran sa bočno postavljenim senzorom. Zadržao je Samsungovu konstrukciju od metala i stakla kao i AMOLED ekran.



Ekran od 5,8 inča savršen je za one koji vole manji pametni telefon. Ovakvih kompaktnih vrhunskih uređaja malo je od ovih dana i ne žele svi džinovski ekran. Takođe je imao najbolju tehnologiju u klasi za 2019. godinu dana, što ga je i godinu dana kasnije učinilo vrlo primamljivom opcijom, jer Galaxy S10e sada možete kupiti po za 64.990 RSD. Budući da je Galaxy S10e među uređajima za koje će Samsung izdati tri nadogradnje Android OS-a, teško je nadmašiti vriednost koju nudi u 2020. godini.

Razlozi za kupovinu: Kompaktan dizajn, vrhunske izrade, odlične performanse i kamere, ravni AMOLED ekran i konvencionalni senzor otiska prsta.

Ko bi trebao kupitii: Kupci koji preferiraju manje telefone, oni koji žele kupiti robustan vodeći model bez probijanja troškova.

Sklopivi: Galaxy Z Fold 2

Galaxy Z Fold 2 je najnoviji i najveći sklopivi pametni telefon kompanije Samsung. Donosi neka velika poboljšanja u odnosu na svog prethodnika, Galaxy Fold . To uključuje veći 6,2-inčni poklopac i 7,6-inčni  Infinity Flex ekran koji je napravljen od ultra tankog stakla i ima dinamičku brzinu osvježavanja od 120 Hz. Poboljšan je i dizajn, a šarka je sada izdržljivija. Dobija čak i Flex način rada koji omogućava da šarka slobodno stoji pod različitim uglovima, tako da telefon može efikasno postati vlastiti stativ.

Ispod haube pronaćićete Snapdragon 865+ procesor sa 12 GB RAM-a i 256 GB UFS 3.1 prostora za skladištenje podataka. Vrhunske specifikacije čine ovaj uređaj bona fide vodećim pametnim telefonom, a njegov jedinstveni faktor oblika samo dodaje njegovu privlačnost. Kamere ni po čemu nisu izuzetne, ali dovoljne su za obavljanje posla većini korisnika. Postoji, međutim, mnoštvo novih funkcija koje u potpunosti iskorištavaju veliki ekran.

Podrazumijeva se da  Galaxy Z Fold 2  zaslužuje mjesto na ovoj listi. Zaista se oblikuje kao jedan od najboljih Samsungovih telefona koji su ikada napravljeni.

Razlozi za kupovinu: jedinstveni faktor oblika, moderan dizajn, sjajne performanse i korisne funkcije.

Ko bi trebao kupitii: Moćni korisnici, odani Samsungovi fanovi i influenceri.

Srednja klasa: Galaxy A51

Samsung je napravio nekoliko ključnih poboljšanja Galaxy A51, naslednika svog izuzetno popularnog Galaxy A50, i oni su se isplatili. Galaxy A51 ostaje jedan od veoma cenjenih Samsungovih pametnih telefona srednje klase u 2020. Kvalitet izrade je dobar, a 6,5-inčni Super AMOLED ekran je zaista impresivan.

I ispod poklopca ima dovoljno snage, Galaxy A51 koji košta 36.999 RSD, moći će da pokrene čak i najintenzivnije mobilne igre. Postavka kamere dobila je veliku nadogradnju, a Galaxy A51 je zapravo prvi Samsungov pametni telefon sa makro kamerom. Uprkos trenudu, Galaxy A51 zadržao je 3,5 mm priključak za slušalice, što mnogi smatraju presudnim u uređaju srednje klase.

Razlozi za kupovinu: Prekrasan dizajn, makro kamera, odličan ekran, dobre gejming performanse, 3,5 mm priključak za slušalice.

Ko bi trebao kupiti: Mobilni igrači, ljubitelji fotografije i kupci koji traže razumnu nadogradnju s povoljnog uređaja.