Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

NFCScreenOff omogućava skeniranje NFC oznaka kada telefon zaključan!

NFCScreenOff omogućava skeniranje NFC oznaka kada telefon zaključan!

Mnogo je lakše samo prisloniti telefon i platiti račun zar ne? To nije moguće tek tako! Potrebno je da imate instaliran "NFCScreenOff". 

Jeste li ikada poželeli da skenirate NFC oznake kada je ekran telefona isključen? To nije omogućeno jer pri tome postoje sigurnosni rizici - zamislite da li bi neko mogao pokrenuti mobilno plaćanje sa vašeg pametnog telefona dok je ekran isključen? 

 



Postoje i drugi sigurnosni rizici, ali poenta je da ionako nije moguće aktivirati i čitati NFC oznake dok je ekran vašeg pametnog telefona isključen. Odnosno, nije moguće bez root pristupa. NFCScreenOff je Magisk modul koji možete omogućiti na telefonu da uvek čita NFC oznake čak i kada je ekran zaključan.

Iako ovo može biti korisno onima koji koriste NFC oznake u svom domu za automatizaciju, ne možete ga koristiti za beskontaktno plaćanje u trgovini jer krši SafetyNet. To nije sistemska modifikacija, jer direktno modiifikuje sistem NfcNci.apk kako bi, prilikom provere da li je ekran uključe ili ne, uvek dobio informaciju je uključen.

ShareKey smartphone app replaces your house keys

NFCScreenOff bi trebalo da radi na većini Android 9 i Android 10 uređaja, iako postoji verovatnoća da možda neće raditi na određenim pametnim telefonima. Nadamo se da će se mod u budućnosti raditi u “Systemless režimu” kako bi omogućio mobilna plaćanja.

Ako želite instalirati NFCScreenOff Magisk modul, preuzmite paket sa linka u nastavku. Zatim ga jednostavno flešujte koristeći Magisk modul!

>> NFCScreenOff <<



>> Kako se instalira Magisk i šta je Magisk? [Systemless] <<

>> Šta je “Systemless Root”, koje su njegove prednosti i šta znači "systemless" prefiks? <<