Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

NO.1 S3 je jeftina alternativa Moto360 sata! (VIDEO)

NO.1 S3 je jeftina alternativa Moto360 sata! (VIDEO)

Sa Moto360 se ne mogu porediti bilo koji satovi budući da je on u svakom smislu jedinstven. Međutim, kada je izgled u pitanju, NO.1 S3 pametni sat ima šanse. Evo zašto…

Kinesko tržište jke prepuno jeftinijih alternativa mnogih proizvoda, pa i pametnih satova. Kada smo pogleadli NO.1 S3 odmah nas je podsetio svojim dizajnom na Moto360 ili LG G watch. Naravno, samo nas je podsetio, ali i naveo da bacimo pogled na njegove karakteristike koje ni malo nisu loše budući da on košta svega 53 evra!

Naime, radi se o pametnom satu okruglog ekrana i metalne šasije sa kožnom narukvicom. Zahvaljujući MTK 2502 on veoma fluidno obavlja sve zadatke. Koje on to sve zadatke može obavljate?



S obzirom da ima senzor koji prati rad srca, termometar, petometar, slotove za MicroSIM i MicroSD karticu, verujemo da i sami možete da kreirate sliku koji bi to zadaci mogli da budu. Senzor koji prati rad srca je implementiran u okviru kožne narukvice što je nedostatak jer kasnije kada budete menjali narukvicu imaćete problema sa tim.

NO.1 S3 pametni sat ima slot za MicroSIM karticu što znači da samostalno može pozivati, primati pozive, slati poruke i takođe ih primati. Naravno, memoriju sata koja je veoma niska možete proširiti putem MicroSD. Preslušavanje muzike je takođe moguće jer NO.1 S3 ima CVC 6.0 sistem redukcije buke, uz koji ide i solidan, jasan zvučnik.

Senzor koji prati rad srca u svakom momentu može da vam izmeri pulst, a tokom nošenja sata možete beležiti rad sata tokom određenog perioda radi analzie vašeg zdravlja. Takođe, sat ima pedometar koji meri sve vaše korake kako bi ste tačno znali koliko ste fizički aktivni. Nama dopada funkcija “praćenje sna” koja navodno može proceniti da li ste kvalitetno spavali i koliko.



Baterija NO.1 S3 sata je kapaciteta 350 mAh što bi trebalo da obezbedi javiše 36h sati nakon poslednjeg punjenja. Uz NO.1 S3 pametni sat ide stalak (eng. dock) putem koga ga punite.

Sat možete poručiti putem GearBest.com sajta za 53 evra u koju cenu je uračunata i poštarina. Treba napomenuti da se nekada dešava da roba naručena van Srbije bude ocarinjena. U tom slučaju na cenu proizvoda koji kupujete idu troškovi carinjenja od 20% do 30%. Sve u svemu, 65 evra sa svim troškovima za ovaj sat nije mnogo. Možete ga odmah poručiti klikom na “KUPI” baner ispod: