Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Nova iOS 8.1.3 zakrpa je razočarala mnoge korisnike!

Nova iOS 8.1.3 zakrpa je razočarala mnoge korisnike!

Prošlog utorka, Apple je lansirao nekoliko ažuriranja za korisnike mobilnih i desktop platformi, koje su trebale donijeti rešenje brojnih problema, uključujući sigurnosne ispravke i bugove.

Međutim, ni nakon ove zakrpe neki od problema nisu ispravljeni. Sa iOS 8.1.3 ažuriranjem, Apple je obećao ispravljanje problema sa zauzimanjem skladišnog prostora za softversku zakrpu, probleme sa unošenjem Apple ID lozinke za Messages i FaceTime, probleme sa Spotlight-om, multitasking štucanje i drugo. Međutim, brojni drugi problemi očigledno nisu obuhvaćeni ovim ažuriranjem.


Korisnici i dalje prijavljuju probleme sa Wi-Fi konekcijom, a neki čak prijavljuju sporiju ili neaktivnu konekciju nakon implementacije iOS 8.1.3 ažuriranja. Takođe, problem sa kalendarom i GMT zonama je i dalje prisutan. Na kraju, ažuriranje ne ispravlja  probleme sa prikazom ikonice za bateriju, koja “skače” za oko 10 procenata kada se uređaj puni, ili pada za oko 20 odsto kada se uređaj prazni. Nakon instaliranja ažuriranja, neki korisnici prijavljuju nasumično restartovanje sistema, dok se drugima uređaji koče. Iako su neko od ovih problema pojedinačni, očigledno je da Apple mora da ispravi još dosta bugova kada je iOS 8 u pitanju.