Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Nova Xiaomi Mi Band Pulse narukvica će vam efikasnije pomoći da smršate i ostanete zdravi!

Nova Xiaomi Mi Band Pulse narukvica će vam efikasnije pomoći da smršate i ostanete zdravi!

Dugo očekivana Xiaomi narukvica novije generacije je konačno predstavljena i dostupna za kupovinu. Evo šta je promenjeno, šta je čini posebnom i gde je možete kupiti!

Mnogo se spekulisalo o tome da li će Xiaomi dodati svojim novim narukvicama mogućnost da prate rad srca tj. “heart rate monitor” senzor. Pa, spekulacije su nekako bile opravdane jer nova generacija Xiaomi narukvica, Mi Band Pulse, je zahvaljujući pomenutom senzoru u mogućnosti da prati rad srca korisnika, bez premca! Sada, Mi Band Pulse svoj posao obavlja mnogo efikasnije i kvalitetnije u odnosu na svog prethodnika, pa tako korisnici mogu pratiti i svoj san takođe, takođe zahvaljujući senzoru koji prati rad srca.

 



Kada već govorimo o tom senzoru, rećićemo da je u pitanju kvalitetan optički senzor koji se nalazi na samom dnu “uređaja”, uslovno rečeno, gde čita informacije sa vaše kože, u vidu promena, krvi, pulsa i slično.

Za razliku od svog prethodnika, Mi Band Pulse ima unapređenja i kod same narukvice. Ranija narukvica je bila podložna kidanju, pa tako sada imamo drugačije dizajniranu narukvicu u cilju rešavanja tog problema.

Uređaj se može odvojiti od same narukvice, kao što je to bio slučaj i do sada. Pogledajte detaljnije kako uređaj i senzor izgledaju.



Ovo je dno uređaja, kako smo ranije pomenuli, gde je pozicioniran optički senzor za praćenje rada srca i ostalih informacija koje se mogu pročitati sa kože korisnika.

Mi Band Pulse ima bateriju kapaciteta 45 mAh, a opremljen je Dialog 4.0 bluetooth modulom i ADI senzorom. Bitno je spomenuti da je Xiaomi Mi Band Pulse IP67 sertifikovan što znači da je otporan na vodu.



U samom izgledu narukvice nema nekih isticajućih promena koje bi napravile razliku između prethodne verzije Mi Band narukvice. Ono što ga čini drugačijim od prethodnih verzija je optički senzor koji iima preciznost poput onog sa Apple Watch-a i deo narukvice koji je zadućen za kopčanje.



Mnogi su se brinuli da kako će se baterija ponašati budući da sada imamo novi senzor za praćenje rada srva u igri, međutim programeri nas uveravaju da će Xiaomi Mi Band Pulse uspeti da izdrži oko 20 dana nakon jednog punjenja.

Znate i sami kako je teško doći do uređaja koji su upravo predstavljeni i kupiti ih. Zar ne? Mi želimo da vas obavestimo da GeekBuying.com web prodavnica eksluzivno nudi ovu novu Xiaomi Mi Band Pusle narukvicu po povoljnoj ceni od 23.39 evra! Budući da je ovo proizvod koji koša ispod 30 evra, vi kao poručilac iz Srbije bićete oslobođeni mnogih poreza tako da nećete imati dodatne troškove. Takođe, proizvod će u roku od 15 do 20 dana stići na vašu adresu, bez troškova poštarine jer ih snosi GeekBuying.com.

Ovo je veoma zgodan uređaj za sve one koji žele da prate svoje aktivnosti i zdravlje. Takođe, za one koji žele da smršaju, uz Xiaomi Mi Band Pulse, nekoliko korisnih aplikacija koje možete naći OVDE, i zdrave volje, rezultati će brzo doći. Na baner “KUPI” ispdo možete ostvariti kupovinu: