Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Nove zanimljive informacije vezano za Allo i Duo aplikacije su se pojavile!

Nove zanimljive informacije vezano za Allo i Duo aplikacije su se pojavile!

Ako mislite da su svi “zatajili” po pitanju Allo i Duo aplikacije, varate se… Evo zanimljivih informacija koje smo saznali zahvaljujući XDAdevelopers.com sajtu.

Allo i Duo aplikacije su za nas lično veoma zanimljiv projekat Google-a. Baš nas zanima kako će on proći i koliko su pomenute aplikacije vredne pažnje krajnjeg korisnika. Zapravo, moraju biti vrede jer se Google-ova lista aplikacija za dopisivanje baš odužila. Mnogi korisnici su već skeptični vezano za nadolazeće aplikacije i sve vreme negiraju njihovu efikasnost. Da li zato što su se taman navikli na svaštaru Hangout, ne znamo, ali komentari kao “Zar nam je potrebna još jedna chat aplikacija?” su itekako česti.

Sve u svemu, polako se sve “zakuvava”. Primera radi, prošle nedelje je jedan Redditor izjavio da je on “Google-ov beta tester trećeg nivoa” gde je nastavio sa iznošenjem informacijama o tome da će Google Messenger aplikacija polako izbledeti, a da će Allo i Duo aplikacije postati podrazumevane na Android 7 Nougat sistemu. Takođe je naveo i to da će Hangout aplikacija vremenom u potpunosti nestati.



XDAdevelopers sajt i njohovi članovi su kontaktirali svoje poverljive izvore, budući da su ove tvrdnje porpilično skandalozne, u nadi da saznaju bilo šta gde i uspeli. Naime njihov izvor, koji veoma blizak Google kompaniji i želi da ostane anoniman, je pružio sledeće informacije:

1. Ne postoji nešto što se naziva “Google-ov beta tester trećeg nivoa”. Postoje “Googlers”-i, poverljivi testeri, prijatelj i porodica…

2. Ni Google Messenger, ni Hangout aplikacije neće nestati niti izbledeti.

3. Za sada, Allo će samo podržavati dopisivanje između ostalih Allo korisnika. Znači, neće biti moguće dopisivato se iz Allo aplikacije sa korisnicima Google Voice, Hangouts ili Google Messenger aplikacija.

Ovo su jako bitne i korisne informacije koje nam otprilike daju odgovor na ključna pitanja… Znači, nećemo moći da koristimo Allo kako bismo se dopisivali sa gomilu drugih Google korisnika. Iako smo to nekako znali budući da se Allo aktivira na bazi broja telefona, uvek nam se javljala potreba da se postavi ovakvo pitanje… No, Allo i Duo su aplikacije koje će pre svega da nas obore sa nogu svojom “veštačkom inteligencijom”! Sećate li se šta smo pisali o ovim aplikacijama? Ako ste to propustili, evo detaljnijih informacija:



>> Allo i Duo: dve nove, stvarno pametne, Google aplikacije za dopisivanje i pozivanje! (VIDEO) <<