Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Nunčaki futrola za iPhone uređaje! (VIDEO)

Nunčaki futrola za iPhone uređaje! (VIDEO)

Mislili ste da je futrola samo zaštita za telefon? Varate se dragi naši pratioci pogledajte što! 

Nedavno se pojavilo nekoliko futrola za Apple-ove proizvode koji su krajnje interesantni! To govorimo zato što je uloga futroli za telefone poslednjih godinu dana dobila više namena. Recimo čitali ste na našem portalu da je jedna "StartUp" ekipa započela projekat "Prynts". Taj projekat podrazumeva futrole koje štampaju fotografije! Na ovogodišnjem CES-u su i predstavili svoj proizvod, nešto detaljnije o tome pročitajte OVDE

Futrola za telefon koja štampa fotografije, "Prynts"!



Zatim smo pre nekoliko dana pričali o futrolama za Apple uređaje koje imaju ePaper ekran na poleđini. Futrola popSlate je stvarno oduševila mnoge svojim funkcijama i namenom uopšte. Ekran koji bizarno malo troši bateriju može poslužiti na razne načine, a pored ekrana i sam dizajn uopšte nije loš. Pogledajte OVDE o čemu se radi.

Futrola za iPhone sa ePaper erkanom!

A sada nam stižu futrole koje imaju urnebesno zanimljivu svrhu pored zaštite uređaja. Dakle, Apple-ovi uređaji sada dobijaju dodatak koji iPhone čuva od udaraca ili oštećenja u bilo kom smislu. Pored iPhone futrole lako mogu zaštiti i korisnika ako se nađe u nevolji. Da, da, ako neko napadne korisnika Nunčaki futrole loše će se taj provesti kada ga Apple-ovacdohvati. Šalu na stranu, radi se o futroli koja može postati zarazna, pogledajte zašto: