Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

OnePlus 9 Pro sa Hasselblad četvorostrukim zadnjim kamera!

OnePlus 9 Pro sa Hasselblad četvorostrukim zadnjim kamera!

Nadolazeći model OnePlus telefona iz serije 9 bi trebalo da donese neke značajne promene po pitanju kamera. Već sada imamo neke informacije koje su procurele. Pogledajte kako će telefon izgledati i kakve se specifikacije očekuju.

Priča se da će se lansiranje OnePlus 9 serije dogoditi sledećeg meseca. Serija 9 će verovatno uključivati OnePlus 9, 9 Pro i OnePlus 9 Lite. Nedavno su se na mreži pojavili ključni detalji osnovnog i Pro modela. Pogledajte koji su to detalji.

 



Sada su procurele slike modela Pro, otkrivajući da se OnePlus udružio sa Hasselbladom povom svojih kamera. Međutim, prethodno se mislilo da će imati Leica kamere. 

Detalji o OnePlus 9 Pro 

Fotografije OnePlus 9 Pro telefona je podelio YouTube kanal Dave2D. U video snimku, OnePlus 9 Pro se pojavio u srebrno sivoj boji, a na zadnjoj strani će imati četvorostruku kameru koja se sastoji od dva velika senzora i dva mala senzora. Zadnje kamere će takođe imati LED blic, a iznad dva mala senzora nalazi se naziv marke Hasselblad. Dalje, kamera uređaja najverovatnije podržava do 0,6X ultraširoki i 3,3X zum. 

Poleđina telefona dolazi u sjajnoj zadnjoj strani sa zakrivljenim metalnim okvirom. Dugme za napajanje i klizač za utišavanje upozorenja biće na desnoj strani telefona. Pored toga, tasteri za podešavanje jačine zvuka biće na levoj strani, a USB-C priključak na donjoj strani.



 

Ostali bitni detalji OnePlus 9 Pro podrazumevaju 6,7-inčni QHD + ekran rezolucije 3120 x 1440. Ekran ima podršku za brzinu osvežavanja od 120Hz, a veruje se da telefon takođe pokreće Qualcomm Snapdragon 888 SoC. Pretpostavlja se da OnePlus 9 Pro dolazi sa do 12 GB RAM-a i do 256 GB skladišnog prostora. 



Što se tiče softvera, najverovatnije će doći sa Android 11 operatnim sistemom zasnovanim na OxygenOS 11. I na kraju, verovatno je da će u paketu biti punjač od 65W za brzo žično punjenje i 45W za bežično punjenje. Kako se približavamo lansiranju, možemo očekivati da će kompanija uskoro objaviti datum lansiranja.