Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Pepsi verovatno sprema Android telefon! Evo kako bi on izgledao i koje bi karakteristike imao.

Pepsi verovatno sprema Android telefon! Evo kako bi on izgledao i koje bi karakteristike imao.

Ko sve neće početi da proizvodi ili podaje pametne telefone!?

Ako vam kažemo da se sprema novi Android telefon čiji je ekran dojagonale 5.5 inča, FullHD rezolucije, sa 2 GB RAM-a, kao sa i četvorojezgranim procesorom takta 1.7 GHZ, kamerom od 13 MPx i 3000 mAh baterijom, da li bi ste se zainteresovali za njega? Verovatno… Ali šta ako on recimo košta svega 200$? Hmm, zainteresovani ste zar ne? A ako vam kažemo da će ga proizvoditi Pepsi? Pa naravno da vas interesuje!



Kako saznajemo, Pepsi navodno sprema telefon koji će se nazivati Pepsi P1. Nekoliko Tech i Android sajtova je nekako “iskopalo” procurelu fotografiju novog uređaja koji je očigledno brendiran Pepsi logoom. PhoneArena.com je pre nekoliko dana preno da je zapazio i prvi foto tizer koji je Pepsi obajvio na svom Weibo nalogu!

This is the banner used by the Pepsi Phone Weibo channel

Zapravo, nije još poznato da li je Pepsi dizajnirao telefon ili je možda zakupio licencu neke iskusnije kompanije koja se bavi proizvodnjim pametnih telefona. Pre će biti da je Pepsi posao prepustio proizvodnje nekoj drugoj kompaniji.

Vreme će nam pokazati da li Pepsi nešto smera i šta, a do tada možemo samo nagađati. Inače, ovoj praksi su i druge kompanije pribegavale u nadi da prošire svoj biznis. Kodak je jedna od tih kompanija koja je nedavno predstavila svoj prvi pametni telefon. Kako saznajemo, taj korak im nije doneo previše uspeha.

>> Kodak je predstavio svoj prvi pametni telefon! <<




Moramo dodati da će pažnju privući i cena pored činjenice da telefon prodaje (proizvodi) renomirana kompanija, tj. gigant Pepsi. Videli smo ovih godina da su proizvođači koji nisu previšes poznati pomerili granice i promenili standarde kade je reč o cenama premium i skoro premium telefona. U Kini se može kupiti mnoštvo pristupačnih, a kvalitetnih pametnih telefona po veoma povoljnim cenama, a kako saznajemo Pepsi će im bit jedan od konkurenata.

3db7c91cd9304ab68de2aacb2130f465