Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Pogledajte kako se jedan programer preko Moto 360 sata javlja na iPhone-u! (VIDEO)

Pogledajte kako se jedan programer preko Moto 360 sata javlja na iPhone-u! (VIDEO)

Programerima možete oduzeti sve ali ne i slobodu! Mohammed je uspeo da poveže Android Wear sat i Apple-ov iPhone gde je pritom bez problema sinhronizovano njhov rad. Pročitajte šta sve Mohammed može da učini pomoću Moto 360 pametnog sata na iPhone-u!

Prošlog meseca, jedan programer je uspeo da nekako namesti da se iPhone notifikacije pojave na njegovom Android Wear satu. Nedavno se ponovo pojavio video klip koji demonstrira kako njegov pametni sat može da se poveže sa iPhone uređjajem i prihvati nadolazeći poziv.

Tačnije, novi YouTube video korisnika Mohammed Abu-Garbeyyeh pokazuje kako njegov pametni sat Moto 360 svetli i daje mogućnost prihvatanja poziva koji se može prihvatiti prevlačenjem prsta preko tstera na satu.Kao i za prvi tweak, ne morate imati JailBreak-ovan telefon da bi ste ovo aktivirali, međutim morali bi ste da instalirate specijalnu aplikaciju tj .apk datoteku na svoj Android Wear pametni sat koja omogućava sinhronizaciju sata sa iPhone-vim notifikacionim sistemom.

Takođe postoje i glasine da Google radi na tome da omogući povezivanje svih Android Wear pametnih satova sa iPhone uređajima. Ali dok se to ne dogodi, programeri poput Mohammed Abu-Garbeyyeh će praviti tweak-ove koji će nam pomoći da učinimo nemoguće a to je da spojimo Apple i Google! Ako vas interesuje kako izgleda ta “saradnja” pogledajte video: