Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Pogledajte proizvod koji će vam uveliko olakšati korišćenje pametnih telefona!

Pogledajte proizvod koji će vam uveliko olakšati korišćenje pametnih telefona!

Ovo treba da uvozimo pod hitno! Odlično pomagalo po veoma povoljnoj ceni. 

Koliko puta ste bili u sitaciji da želite da se zavalite u vašu omiljenu fotelju i gledate nešto na telefonu? Pretpostavljamo mnogo puta. Ono što smo sigurni je da baš u tim situacijama retko kada uspete da namestite svoj telefon baš onako kako vama odgovara. I ako uspete da namestite to su sati nameštanja, podupiranja i slično!

 



Kinezi su poznati po svojim domišljatim gedžetima kako za svakodnevni život tako i za korišćenje pametnih telefona. Na DX.com sajtu smo slučajno naišli na proizvod koji nas je oduševio. Veoma je prost ali krajnje funkcionalan i koristan. Radi se o savitljivom štapu koji se može rotirati 360 stepeni i pogodan je baš za navedenu situaciju i još mnoge druge.

Ako ste neko ko voli da se fotka ili da često radi sa svojim telefonom onda će vam ovaj štap dobro doći. To vam govorimo zato što štap možete oblikovati onako kako vama odgovara pa ako snimate nešto ili sebe, sa lakoćom sve to možete obaviti uz pomoć njega.

Sa jedne strane štapa je štipaljka koja može zgrabiti gotovo sve telefone i po neke fablete. Štipaljka ima gumiranu površinu što garantuje nežno iskustvo po vaš telefon (eng. grip). Sa druge strana štapa možete da dodate još jednu štipaljku kako bi ste ga fiksirali za neku ravnu površinu, sto, ivica od kreveta ili slično. Fiksiranje ne podrazumeva uvek štipaljku. Postoje razni “kreativni” i domišljati načini da se štap fiksira u datom momentu. Na priloženim fotografijama imate primere:

Ne možemo a da ne spomenemo da je idealan za popularni selfi! I ako ne volite selfi uz pomoć štapa ćete ga zavoleti! Zamislite kombinaciju ovog štapa i HTC Desire Eye telefona!?



Naravno, za one koji pametne telefone koriste isključivo za pozivanje ili dopisivanje, ovo nije neki revolucionarni proizvod za njih. Međutim za one kojima je koriščenje telefona posao i zabava, ovo je, žargonski rečeno “LifeSaver”!

Savitljivi štap koji se može rotirati 360 stepeni možete poručiti sa ovog LINKA po ceni 12.5 eura, ako poručite još nešto uz njega do 30$ poštarina je besplatna.