Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Pojavio se Galaxy Note 8 ROM za Galaxy S8 i S8 Plus telefone!

Pojavio se Galaxy Note 8 ROM za Galaxy S8 i S8 Plus telefone!

Oni kojima se baš dopao novi Galaxy Note 8 telefon sada mogu da ga probaju na svom Galaxy S8 ili S8 Plus telefonu instalirajući Renovate Ice custom ROM!

Iako je Samsung Galaxy Note 8 relativno skoro lansiran, programeri su već uspeli da “portuju” njegov ROM za Galaxy S8 i S8 Plus telefone. Pa tako, svi oni koji bi da probaju Note 8 to već mogu da urade uz pomoć “Renovate Ice Note 8” custom ROM.

 Iako Renovate Ice custom ROM dolaze i neke popularne funkcije Galaxy Note 8 telefona, izuzevši funkcije olovčice naravno. Već dobro poznati programer koji stoji iza ovog custom ROM-a, mwilky, napominje da je sve u BETA fazi, ali da radi na tome da apsolutno sve greške otkloni.Takođe, ovaj port se dogodio vrlo brzo pre svega zato što su karakteristike ovih telefona izuzetno slične. Tačnije, komponente su im gotovo identične. Ono što treba da zante je da je ROM malo prepravljen pa tako on dolazi i sa nekoliko novih tweak-ova i sa drugačijim, Notorious kernelom.

Sve što treba da znate o Renovate Ice Note 8 cusotm ROM-u možete da pročitate u XDA-developers.com postu gde između ostalog imate i linkove za preuzimanje.