Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Pojavio se Huawei sat i njegova cena na nekoliko različitih web prodavnica.

Pojavio se Huawei sat i njegova cena na nekoliko različitih web prodavnica.

Veoma brzo nakon predstavljanja Huawei sata na MWC 2015, pojavila se cena i to na web prodavnicama gde ga nveć sada možete rezervisati!

Huawei pametni sat kojeg pokreće Android Wear je možda najlepši "smartwach" koji je do sada napravljen. Iako nam kompanija Huawei nije lično pružila informacije o ceni sata, njegova cena nam je upravo postala poznata. Ranije ovih dana kada je sat bio predstavljen na MWC 2015 konferenciji, rečeno nam je samo to da će sat biti dostupan kupcima u preko 20 različitih zemalja širom sveta. Već danas, mi zahvaljujući pojedinim web prodavnicama imamo informaciju o ceni obzirom da su oni ovaj sat već počeli da prodaju. 

Huawei Watch price



Prvi među tim web prodavnicama koji su počeli da nude Huawei sat je Billiger iz Nemačke. U svojoj ponudi nude crnu i sivu varjantu po ceni od 349€ i zlatnu po ceni od 399€. Tome da ovo nisu spekulacije ide u prilog i to da je web prodavnica MobileFun kontaktirala sajt informativnog karaktera koji se bavi tematikom pametnih uređaja, TechnoBuffalo i potvrdila to da oni imaju u ponudi Huawei sat po ceni od 300£ za crnu i sivu varijantu, a zlatnu po ceni od 350£.

Iako ove informacije ulivaju dosta poverenja, možda bi bilo pametnije da sačekamo da nam Huawei da zvaničnu informaciju o cenama jer do dana lansiranja sata u slobodnoj prodaji, cena se itakako može promeniti.

Ukoliko još niste pročitali nešto više o ovom satu posetite priloženi LINK i malo bolje se upoznajte sa zvezdom MWC 2015 konferencije:

Huawei je predstavio svoj novi pametni sat koji će definitivno osvojiti svet!