Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Poklanjamo kupone za nekoliko različitih Xiaomi proizvoda!

Poklanjamo kupone za nekoliko različitih Xiaomi proizvoda!

Ako ste planirali da kupite neki novi gedžet ili telefon, onda iskoristite priliku i ostvarite popust pomoću kupona.

GearBest.com prodavnica organizuje popust na određene Xiaomi proizvode. Tu su razni gedžeti, nosiva tehnologija i pametni telefoni. U daljem testu ćemo vam priložiti po jedan kupon za 8 različitih Xiaomi proizvoda.

 



Pametna sijalica

Prvo što bismo va preporučili je pametna sijalica Xiaomi Yeelight. Ona može obasjati vašu prostoriju sa preko 16 miliona različitih nijansi… Funkcioniše putem Bluetooth-a i može se sinhronizovati sa Amazon-ovim Alexa digitalnim asistentom.

Cena ove pametne sijalice je 17$, a kupon za popust je “RGBYET”. Kupovinu možete ostvariti na ovom LINKU gde između ostalog možete pronaći i više informacija o proizvodu.

Prenosivi zvučnik

Prenosivi zvučnici su uvek dobar gedžet za sve koji su zaljubljeni u tehnologiju. Ali, oni koji nisu bi možda mogli da se zaljube uz povoljni i veoma zanimljivi Xiaomi Wireless Bluetooth 4.0 zvučnik. On ima svoju punjivu bateriju i može se putem bluetooth konekcije povezati sa bilo kojim uređajem. Smatramo da za 20$, koliko on košta, svako sebi može da obezbedi kvalitetnije korisničko iskustvo pri preslušavanju audio zapisa u odnosu na kvalitet zvuka koji pruža laptop ili telefon... Više o ovom zvučniku pročitajte na ovom LINKU.

Cena ovog prenosivog zvučnika je 20$, a kupovinu možete ostvariti na ovom LINKU gde između ostalog možete pronaći i više informacija o proizvodu.



Pametna narukvica

Radi se o jednoj prostoj narukvici koja je tu da vam dostavi one najbitnije informacije. Napravljana je tako da bude otporna na habanje, da može da prikaže vreme, broj koraka i da prati rad srca.

Za precizno praćenje rada srca zaslužan je senzor koji se nalazi sa unutrašnje strane narukcije. Inače, pregled svih navedenih informacija se postiže pritiskom na jedini taster koji narukvica ima.

Cena ove pametne narukvice je 22$, a kupon za popust je “Band2GB”. Kupovinu možete ostvariti na ovom LINKU gde između ostalog možete pronaći i više informacija o proizvodu.



Brzi punjač za auto

Koliko god zvučalo banalno, dobar auto punjač je teško pronaći, a da ne govorimo o onom koji je kompatabilan za brzo punjenje… Xiaomi ima proizvod i za tu grupu korisnika a naziva se “Xiaomi Fast Charging Car Charger”. U pitanju je brzi punjač za auto metalnog dizajna. Ima dva USB porta, standardne veličine.

Cena ovog punjača je 9$, a kupovinu možete ostvariti na ovom LINKU gde između ostalog možete pronaći i više informacija o proizvodu.



Vaga

Da Xiaomi ima raznovrsnu ponudu pametnih uređaja govori nam to da oni prave i pametne vage. Xiaomi Bluetooth 4.0 je vaga koja vam može reći vašu težinu, ali i to koja je masa vaših kostiju, tečnosti u telu, masa mišića i mnogo drugih informacija.

Cena ove pametne vage je 56$, a kupon za popust je “XMS3RD”. Kupovinu možete ostvariti na ovom LINKU gde između ostalog možete pronaći i više informacija o proizvodu.

Tablet

Ako Xiaomi nešto zna da napravi to su onda tablet računari i pametni telefoni. U junu, prošle godine, Xiaomi je predstavio novi Mi Pad 2 tablet koji nas je stvarno oduševio kada je u pitanju odnos cene i kvaliteta. Četvorojezgrani procesor, USB Tip C konektor, 2 GB RAM-a, metalno kućište, Retina ekran i još mnogo toga, definitivno opravdava njegovu trenutnu cenu. Više o ovom tabletu pročitajte u OVOM tekstu.

Cena ove Xiaomi Mi Pad 2 je 170$, a kupon za popust je “Mipad6”. Kupovinu možete ostvariti na ovom LINKU gde između ostalog možete pronaći i više informacija o proizvodu.

Telefon

Kao što smo rekli, Xiaomi se odlično snalazi sa telefonima te po niskim cenama nude uređaje sa visokim karakteristikama i kvalitetne izrade… Redmi Note 3 Pro je upravo jedan od tih telefona. On ima metalnu izradu, 3 GB RAM-a, Snapdragon 650 čipset koji podrazumeva šestojezgrani procesor, 32 GB interne memorije itd. Ono što je sigurno je da se za uloženi novac dobija odličan telefon. Naravno, nije su samo karakteristike bitne… Bitno je da vam se dopadne i kako izgleda. Pa izvolite pogledati…

Cena Redmi Note 3 Pro telefona je 180$, a kupon za popust je “Note3PR”. Kupovinu možete ostvariti na ovom LINKU gde između ostalog možete pronaći i više informacija o proizvodu.

Električni skuter

Xiaomi je prvi krenuo sa masovnom proizvodnjom povoljnih, a kvalitetnih električnih skutera. Čini nam se da je taj segment njihovoh poslovanja njima doneo najviše profita budući da su električni skuteri u svetu izuzetno popularni.

Jedan od prodavanijih i popularnijih električnih skutera je i Xiaomi M365 koji se lako može saviti i spakovati. Sa jednim punjenjem koje traje oko 5 sati možete preći do 30 kilometara! Tu su i brojne pametne funkcije skutera kao i pojedine hardverske funkcije.

Cena Xiaomi M365 električnog skutera je 520$, a kupon za popust je “M365GB”. Kupovinu možete ostvariti na ovom LINKU gde između ostalog možete pronaći i više informacija o proizvodu.