Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Pomoću MXIII-G Android 5.1 TV Box uređaja vaš TV u tren oka može postati “najpametniji” na svetu!

Pomoću MXIII-G Android 5.1 TV Box uređaja vaš TV u tren oka može postati “najpametniji” na svetu!

Zašto da kupujete nov TV jer vaš stari nije "Smart" kada možete da kupite MXIII-G TV box koji košta mnogo manje i tako ga pretvoriti u "Super Smart TV". Mi smo zapazili jedan koji se nama dopada, pogledajte o čemu se radi. 

Potrebano vam je mnogo više od običnog uređaja koji prenosi sliku sa telefona na TV? MXIII-G Android 5.1 TV je ono što tražite! Budući da ga pokreće najnoviji Android 5.1 LolliPop, vlasnici ovog uređaja su u mogućnosti da pokrenu bukvalno bilo koju Android aplikaciju.

 



Moćni Amlogic S812 četvorojezgrani procesor, takta 2.0 GHz, koji radi uparen sa osmojezgranom grafikom ARM Mali-450 grafikom pruža žustre performanse i reprodukciju slike u najvišem mogućem kvalitetu.  XBMC radi glatko na njemu kako u 2K tako i u 4K rezoluciji. Takođe, emitovanje svih lokalnih emitera je moguće konvertovati na 4K uz pomoć XBMC-a i njegovih dodataka (eng. add ons) Dakle, uživajte u 4K, 2K FullHD i HD video sadržaju sa interneta uz pomoć veoma dobrog MXIII-G Android 5 TV Box-a.

Kada već govorimo o 4K emitovanju (eng. streaming), dobro je spomenuti da MXIII-G TV Box ima H.265 kodek sistem, podrazumevan za 4K rezoluciju, koji prema teoriji može uštedeti do 50% korišenja interneta u odnosu na H.264 kodek sistem. Shodno navedenom, zaključićemo da je najbolji izbor upravo H.265 kodek sistem koji MX III-G TV Box ima.

Pre nego što nastavimo dalje, moramo da spomenemo da je MXIII-G TV Box kvalitetno napravljen, bez velikog rizika da će za kratko vreme postati “osetljiv” na kvarove. To potvrđuje “QA” dizajn koji podrazumeva zaštićena strujna kola koja uspevaju da ostanu neoštećena u situacijama kada se ne koristi originalni strujni adapter. Takođe, sam izgled i postavka konektora je veoma lepo organizovan tako da verujemo da će se MXIII-G TV Box odlično uklopiti uz ostale gedžete koje imate u svojoj dnevnoj sobi.



Kada je reč o povezivanju, na raspolaganju imate napredni WiFi 2.4G + 5.8G. Takođe, tu je LAN konketor koji podržava maksimalan protog do 1 GB po sekundi!

2 GB RAM-a i 8 GB “eMMC Flash” memorije je sasvim dovoljno za veliki broj aplikacija, a što se tiče skladištenja datoteka, vrlo lako možete da proširite tu memoriju putem MicroSD kartice.

Možda do sada nismo spomenuli, ali MXIII-G TV Box je odličan za gejming! S obzirom da ima poprilično dobru grafiku, procesor i RAM, gejming iskustvo je neverovatno, pogotovu ukoliko imate FullHD ili 2K tj 4K TV. Prelep prikaz, odlične performanse i odaziv će bukvalno svakog zabaviti i oduševiti.

Od konektora su dostupni:



1. Strujni konektor.

2. 3,5 Audio konektor

3. LAN



4. HDMI

5. SPDIF

6. MicroSD slot

7. MicroUSB

8. USB

9. USB

 

Kao što vidite USB konektor je dostupan što znači da bez problema možete da povežete miša i tastaturu. To će vam praktično omogućiti da vaš TV pretvorite u naprednu PC mašinu koju pokreće Android operativni sistem.

Uz daljinac MXIII-G Android 5.1 TV Box dobijate i daljinac pomoću kog možete da obavljate sve operacije, shodno tome, niste uslovljeni da koristite miša ili tastaturu.

Za detaljnije karakteristike kliknite na baner “kupi” gde takođe možete pogledati cenu i naručiti sebi ovaj uređaj. Poštarina je besplatna, a paket stiže u proseku za nedelju dana.