Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Preuzmite prelepe Android 6.0 Marshmallow pozadine!

Preuzmite prelepe Android 6.0 Marshmallow pozadine!

Imate 10 različitih pozadina visoke rezolucije za vaš telefon! Mi nismo mogli da se odlučimo za jednu pa smo postavili nekoliko da se naizmenično menjanju!

Android 6.0 Marshamllow je nedavno zvanično predstavljen. Svi smo prijatno iznenađeni mnogim novitetima, iako nismo očekivali da će ih biti u tom broju. Pisali smo o Android 6.0 Marshmallow i njegovim novitetima, a ako ste to propustili na priloženom linku se bolje možete upoznati sa tim:

>>Evo šta nova Android 6.0 Marshmallow verzija donosi. <<

Za sada je veliko pitanje kada će telefoni koji ne spadaju u Nexus uređaje dobiti nadogradnju. Imamo pojedine informacije o tome koji će uređaji dobiti, ali ne i kada. Detaljnije o tome na priloženom linku:>> Evo koji će telefoni dobiti Android 6.0 Marshmallow nadogradnju!? <<

Ipak, dok čekate da vam nadogradnja stigne, vi već sada možete malo da okusite novi digitalni slatkiš, Android 6.0 Marshamllow! Kako? Pa za početak preuzmite neku od ovih prelepih pozadina, visoke rezolucije. Naravno, uz ove pozadine svoj telefon možete konvertovati uz pomoć sledećeg uputstva:

>> Kako lako doći do Android 6 Marshmallow glavnih funkcija!? <<

Android 6.0 Marshamllow pozadine preuzmite sa ovog LINKA.